Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rám nem szakít időt, csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám nem szakít időt, csak a gyermekére! Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Párom első házasságából született gyermeke olyan neki, mint isten. Bármikor, bármit megtesz érte, és sokat van vele. Velem szinte alig van, együtt élünk, de mindenből kiközösít, együtt és kettesben mennek minden hová, velem alig. A főállásunkon kívül itthon is maszekol, mindig azt csinálja, amikor a gyerek itt van, csak a szórakozás megy. Én meg foglaljam el magam. Ráadásul az utóbbi időben csúnyán és gusztustalanul beszél velem, és már testi bántalmazás is volt amiatt, hogy próbáltam neki mondani, egyszer ne hozza már el a kislányt,csináljunk valamit kettesben. Szép és igényes nőnek mondanak, fiatal is vagyok (28), szóval nem értem, miért nem viszonozza az érzéseimet. Ő 42, elvált. Mikor megismerkedtünk, mennyasszony voltam, már nem volt jó a kapcsolatom, és miatta leléptem, mindenemet, az egész életemet otthagytam miatta. Beleszerettem, akkor azt hittem, ő is. A csillagokat leígérte az égről. Hogy ő majd mennyit lesz velem, hogy fog engem szeretni... nem tisztel, csak a gyerekét magasztalja. 5 éves a kislány, de még eteti és kakiltatja, pisilteti... Nekem ez már beteges. Ti mit tennétek? Egyébként a háztartást rendben vezetem, mindent megcsinálok.

2019. máj. 11. 11:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
És te ennek a férfinak szeretnél a felesége lenni és gyereket szülni? Aki már fizikailag is bántott? Aki csúnyán beszél veled? Komolyan?? Ha ezek nem is lennének alapvetően az előző házasságból származó gyerek mindig gondokat szül egy kapcsolatban. Szerintem hagyd ott és keress egy gyermektelen NORMÁLIS pasit. Itt csak szenvedni fogsz, és első sose te leszel még ha gyereket szülsz neki akkor sem lesztek ti az elsők.
2019. máj. 11. 14:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy milyen tanácsot vársz, miután tökéletesen körülírtad az egyik legselejtesebb férfitípus egyik példányát. Alap, hogy hagyd ott. Szarból nem lehet várat építeni.

Keress valakit, aki nem csak háztartási kelléknek használ, akit elő lehet venni szexre, mosogatásra, meg alkalmankénti romantikára, DE nehogy a lába alá kerülj mert különben......

Ez nem élet, és ezért nem érdemes küzdeni.

2019. máj. 11. 15:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Ott rontottad el, hogy kapcsolatból kapcsolatba ugrálsz, és anélkül, hogy próbálnád jobban megismerni az illetőt, ill .azt, hogy milyenek a körülményei.28 évesen ettől több ésszel kéne már rendelkezni.Két szék közül a padlóra tipikus esete.Próbálj változtatni a mindenáron kapcsolatfüggőségeden.Előbb tanulj meg egyedül is élni, amíg ez nem történik meg, addig bizony mindenféle jött-ment pacákkal így fogsz járni.

Ebből a sza.rból ideje kilépned, és most.Nem később, hanem most.Nem kell azonnal kapcsolatban lenni senkivel.Hagyj magadnak időt.28 évesen még nem vagy lekésve a pelenkázásról sem.

És vésd az eszedbe, hogy egy apának a gyereke lesz mindig a legfontosabb(természetesen ettől vannak eltérő példányok, de azok annyit is érnek).Amennyiben ez neked nem felel meg, akkor keress gyerek nélküli férfit.

Növessz még tartást és önbecsülést is.Az első pofon után le kell lépni, nem még az illetővel maradni, és várni a csodára, ami soha nem jön el.Ilyen esetekben már kevés a "de hát szeretem".Ideje felnőni kérdező.Az élet nem mesekönyv, ahol boldogan élnek, amíg meg nem halnak.Nincs királyfi és hercegkisasszony sem.

2019. máj. 11. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!