Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri csajozni mindezek mellett? (lent)
Én egy tizenhat éves srác vagyok, akinek még sose volt kapcsolata lányokkal (még nem is smaciztam soha), de már nagyon szeretnék egy barátnőt... ugyanakkor rengeteg dolgot olvastam, ami szerint ez nem is olyan jó dolog, mert pl. a nőket nagyon nehéz meghódítani, meg nehéz megfelelni nekik, meg ha nagyon a kedvükre teszünk akkor papuccsá tesznek, ha pedig próbálunk "önállóak" lenni a kapcsolatban, akkor kidobnak, stb. stb.
és ezek után nem tudom, hogy megérné-e akárkinél próbálkoznom, főleg hogy eddig is zömében visszautasításokat kaptam
igazak ezek a dolgok? ha igen, akkor megéri így is párkapcsolatban lenni? ki hogyan rendezte ezeket a dolgokat?
köszönöm a válaszokat előre is :)
Ha találsz valakit tudni fogod mit kell tenned, és csak magadat add, lesz aki így is elfogad. Én is ezt tettem és vártam így 20 éves voltam az első csókomnál, 21 az első szexnél, és mégis boldognak érzem magam van aki szeret:)
Csak kitartást!
17:58 és azt elmondod hogy hol lehet éretelmes csajokkal ismerkedni?
Én is ebben a cipőben járok...csak sajnos és még szerelmes is vagyok.:/
de esélytelen a csajjal nem vesz komolyan stb...
srác neked meg azt tanácsolom h bátran hódítsál meg egy nőnemű előlényt és merj boldog lenni vele.:)
remélem tudtam segíteni.:)
Az ilyen szövegeket, hogy a nők pénzéhesek, számítók, k.rvák, stb. frusztrált lúzerek írják/hangoztatják, nehogymár ezekre hallgass!
Jellemhibás nő pont annyi van, mint jellemhibás férfi.
De amúgy azt is tudd, hogy a kapcsolatok világa még így is sokszor igazságtalan. Egyszer a férfi, egyszer a nő, egyszer mindkett hibájából, sőt olyan is van, hogy senki hibájából, mert a szerelmet, vonzódást nem mindig "megérdemlés" alapján osztják...
A szerelem nem teljesítménybéres munka :)
De ha be mered vállalni, hogy igen, lehet, hogy pofára esel, lehet, hogy megsérülsz, lehet, hogy csalódsz, gazdagabb, teljesebb életed lesz a szar élményekkel együtt is, mintha a csalódásoktól félve behúzódsz a csigaházadba. Mert utóbbi esetben a gyönyöreit sem tapasztalod meg.
29/n
Én igazából ezt nem értem, hogy hogy tudott rád az, amit olvastál így hatni.
Bárcsak nálam is működne, és elérhetném, hogy elfelejtsem azt, akibe hiába vagyok szerelmes, és ne várjam már azt, hogy legyen barátom.
De amúgy biztosan van értelme párkapcsolatban lenni. :)
hát tudod, az élet nem egyszerű, a kapcsolatok sem könnyűek, de az élet arról szól, hogy egyre nehezebb problémák lesznek, vállalni kell a kihívást, és nem szabad feladni :D
15/L
Ilyen hozzá álással el is felejtheted az egészet!
Könyörgöm, ne sírjatok menjetek csajozni, éljetek!
Ennyi erővel ne nézz TV-t mert be kell kapcsolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!