Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri csajozni mindezek mellett? (lent)
Én egy tizenhat éves srác vagyok, akinek még sose volt kapcsolata lányokkal (még nem is smaciztam soha), de már nagyon szeretnék egy barátnőt... ugyanakkor rengeteg dolgot olvastam, ami szerint ez nem is olyan jó dolog, mert pl. a nőket nagyon nehéz meghódítani, meg nehéz megfelelni nekik, meg ha nagyon a kedvükre teszünk akkor papuccsá tesznek, ha pedig próbálunk "önállóak" lenni a kapcsolatban, akkor kidobnak, stb. stb.
és ezek után nem tudom, hogy megérné-e akárkinél próbálkoznom, főleg hogy eddig is zömében visszautasításokat kaptam
igazak ezek a dolgok? ha igen, akkor megéri így is párkapcsolatban lenni? ki hogyan rendezte ezeket a dolgokat?
köszönöm a válaszokat előre is :)
megéri.
nem minden kapcsolatban vannak nehézségek.az enyémben nagyon sok volt,rengeteget szenvedtem de még így is azt mondom hogy megéri.erre te is ráfogsz jönni.
16/F
nekem szimpatikus vagy például :)
simán lehet barátnőd. nem vagyunk mi olyan szörnyűek (legalábbis vannak normálisak)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!