Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pàrod csomagot kapna a NASA-tól, és te vennéd àt, kibírnàd, míg estére hazaér, vagy belenéznél?

Valószínűleg kinyitnám, mert általában az én nevemre rendel mindent, akkor is, ha magának veszi. De mivel mindig tudom, hogy minek kell érkeznie, nem lenne meglepetés. A NASA-s csomagban meg biztos lenne nekem is valami :D
Mellesleg, volt már, hogy a szomszéd eBay-es csomagját nyitottam ki, mert a postás az enyémek mellé dobta, én meg nem figyeltem a címzést. Fordítva is volt már erre példa.
Szóval simán kinyitnám, hacsak nem közli előre, hogy ne, mert nekem karácsonyi, szülinapi...stb ajándék, vagy valaki másnak rendelte (nagymamájának pl már volt, hogy mi rendeltünk), mert akkor a kérését tiszteletben tartom, nyilván. De egy címre jön minden, leggyakrabban az én nevemre, mint említettem, mert azt írtuk fel régen, így a postát én kezelem mindkettőnknek. A csekkeket is mindig én fizetem, a rendeléseket is én követem nyomon.
Ha a kapcsolat elején lennénk, és nem laknánk együtt, csak vendégként lennék nála, akkor viszont egyértelmű, hogy nem piszkálom a cuccait.

Felhívom, hogy jött valami csomagja.
Megkérdezem, hogy bontsam fel, vagy hagyjam békén?

Ha a NASA-tól jött, akkor a Jézuskától kapta.
NASAreti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!