Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pàrod csomagot kapna a NASA-tól, és te vennéd àt, kibírnàd, míg estére hazaér, vagy belenéznél?
Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 18:29
1/15 anonim 

válasza:

Nem vagyok 5 éves, nem nekem jött a csomag, nem néznék bele.
2/15 anonim 

válasza:

Lol 😂 Nem nyitogatjuk egymás leveleit.
3/15 anonim 

válasza:

Nem zavarna ha bele nézne mert egy ha olyan fontos vagy titkos a csomag te át sem veheted volna a többi meg mar lényegtelen
5/15 anonim 

válasza:

Bármeddig kibírnám, sose bontottam fel olyan csomagot vagy levelet, ami neki érkezett, nálunk csak akkor szokás az ilyeysmi, ha a másik megkér rá, különben nem.
6/15 anonim 

válasza:

Biztos hogy hozzá nem nyúlnék. Mi van ha valami szupermasszív fekete lyukat küldenek, ami rögtön beszippant? Vagy antianyagot, bhaszod.
7/15 anonim 

válasza:

Egyik fő alapja a jó kapcsolatnak a bizalom. Nem bontogatjuk a másik levelét, csomagját. Nem turkálunk a másik telójába, gépébe, zsebébe, tárcájába, kocsijába, táskájába, csak akkor, ha erre megkér, vagy én kérem meg őt. Ezt kibírtam több évtizeden át, akkor egy NASA-tól kapott csomag sem változtatna a gyakorlaton.
8/15 anonim 

válasza:

Nyilván pólót vagy pulcsit rendelt a NASA webshopjából. Más levelét kinyitni meg kibszott suttyóság.
9/15 A legrosszindulatúbb 

válasza:

És ha a párod kapna egy levelet "❤️ szerelmemnek, életemnek ❤️" felirattal és te vennéd át, addig kibírnád, amíg estére hazaér, vagy belenéznél?
Na látod, mindig van egy rossztól léptékekkel sokkal rosszabb eset. Ezen azért gondolkodj el.
10/15 anonim 

válasza:

7-es nem tudom hogy vagytok vele de mi a barátnőmmel nincs titkolni valónk bele nézünk egymás telefonjába levelébe táskájába stb nincs titkolni valónk mindent meg osztunk a másikkal legyen az szellemi vagy anyagi dolog... és meg azt sem mondom hogy 5 évnél több ideje vagyunk együtt mert nem de már most ki alakult egy olyan bizalmi kötelek köztünk hogy a másikba teljes mértékben megbizunk és nem akarunk semmit sem elrejteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!