Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok év után most jut eszembe újra a volt párom?
Figyelt kérdés
már vagy 4-5 éve szakítottunk előző párommal, másfél évig voltunk együtt, együtt is éltünk de rájöttem, hogy nem ő az igazi, nem szeretem. de összeillettünk majdnem minden téren, mégsem éreztem, hogy ő lenne az igazi. és nem is gondoltam rá, kapcsolatunk alatt is sokszor csúnyán bántunk egymással, ami mostanság sokszor eszembe jut. de miért pont most? sokszor eszembe jut a családja, ő is, meg hogy jó lenne beszélni vele, elnézést kérni a régi dolgok miatt, stb. de ez nem nagyon lehetséges, hiszen neki azóta lett 2 gyereke, messze lakik és nekem is van egy boldog kapcsolatom. de akkor miért? és sokszor rosszkedvű vagyok emiatt. miért van ez? mit tegyek hogy ne gondoljak rá? pedig a páromat nagyon szeretem, már 3 éve együtt vagyunk. fura....2010. júl. 6. 14:26
1/1 anonim válasza:
Ő volt az első szerelmed?Mert ha igen,akkor valószínűleg sosem fogod elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!