Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennének ebben a helyzetben?
3 évet voltunk együtt,három hónapja szakított velem a barátom,mert sokszor féltékeny voltam és rosszul esett neki hogy nem bíztam benne. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot,azonban pár héttel a szakítás után lett egy lány akivel nagyon hamar összejött és jelenleg is vele van. Közben beszélgetünk és időnként fel is hív. Meg mindig szeretem,és szeretnek vele lenni, de tudom,hogy rajta és nem rajtam múlik a dolog. Várjak meg egy kicsit,hátha hamar lecseng a dolog,mert ez a kapcsolat túl hirtelen jött úgy,hogy meg nincs túl rajtam és addig beszelgessek vele csak hétköznapi dolgokról vagy inkább szakítsak meg vele minden kapcsolatot,és majd ha a lannyal vége a kapcsolatának,és szeret meg akkor megkeres?
Tudja az érzéseimet,de jelenleg nincs tisztában azzal hogy mit szeretne tőlem. Állítása szerint a lannyal azért van mert a szakítás után nem bírt egyedül lenni.
"Amíg nem múlik el az érzés addig a remény sem,és ez nem döntés kérdése szerintem."
De hogy múlna el az érzés, ha minden nap teszel azért, hogy ne múljon el? Minden egyes nap gondolsz az exedre, minden egyes nap érzelmeket táplálsz iránta.
Te tényleg ennyire ostoba vagy, vagy csak itt tetteted a butát?
És mit teszel azért, hogy lezárd a múltat és ne járjon ő az eszedben? Kitalálom, semmit. Addig nem is fog elmúlni az érzés, míg nem teszel azért, hogy elmúljon.
"Amíg ő maga nem kéri,nem fogom békén hagyni,és őszintén nem erdekel a barátnője. Nehogy már fontosabbak legyenek egy idegen lány érzései mint a sajatjaim :D nem akartam neki rosszat,belecsopent,ennyi"
Szóval ha neked nem mondják, hogy a piros lámpán nem megyünk át, mert életveszélyes, akkor te addig fogsz átmenni rajta, míg a végén el nem üt egy autó? Magadtól nem tudod, hogy hol a helyed és mit kéne csinálni?
Érzéseid? :D Hah.. Ha felnőtt lennél, akkor ennyi kommentből rájöhetnél, hogy tévesek az érzéseid és semmit nem érnek már a pasi irányába.
Nevetségesen éretlen vagy agyilag.
"Amíg ő maga nem kéri,nem fogom békén hagyni,és őszintén nem erdekel a barátnője. Nehogy már fontosabbak legyenek egy idegen lány érzései mint a sajatjaim :D"
Ebből is látszik, miylen alacsony az értelmi/érzelmi intelligenciád. Ilyen önző mentalitással nem való neked kapcsolat.
"Vagy csak nem vagyok olyan megkeseredett és földhoz ragadt, mint te. Véleményt kérdeztem és nem azt,hogy helyettem dönts."
Az összes 66%-os az én válaszom, leírtam a véleményemet, hogy szakíts meg vele minden kapcsolatot és több soron keresztül ecseteltem, hogy miért.
De akkor mi a francért írtad ki a kérdést, ha már eleve eldöntötted, hogy továbbra is élsz a saját álomvilágodban?
Ha egy kapcsolatnak vége, azt el kell fogadni. És azért alacsony az érzelmi és értelmi intelligenciád, mert ezt nem látod be, továbbra is ragaszkodsz a semmihez. A kapcsolatotoknak vége, de te még mindig ragaszkodsz a sz.rhoz. Az exed se egyenes, mert még tovább hiteget téged, te pedig vagy olyan buta, hogy ezt nem látod be.
Reménykedj csak nyugodtan. A te életed. Azt csinálsz, amit akarsz. De ne írj ki még egy siránkozós kérdést, hogy pl. vártál rá fél évet, vége lett neki a kapcsolata és miért nem akar tőled már semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!