Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan 30 feletti férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 30 feletti férfi, aki még akar párkapcsolatot? Ők miben reménykednek?

Figyelt kérdés
Én már rég nem, és az összes korombeli ismerősöm is úgy van vele, hogy felesleges, és jóval több a nyűg a nőkkel, mint a haszon. Gyakorlatilag nem ismerek olyan férfit, akinek ne lenne siralmas a véleménye a nőkről.
2019. máj. 4. 16:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
22: Bocsi srácok, van pár typo... Fél szemmel a Veszprém kézi-meccset bámultam. :D
2019. máj. 4. 18:16
 22/25 anonim ***** válasza:
8%
#15 Szóval amelyik férfi gyereket szeretne, az szerinted tenyészkancát lát a nőkben? Legalább példázod, miért ábrándultunk ki belőletek sok férfitársammal együtt.
2019. máj. 4. 18:22
 23/25 anonim ***** válasza:

Azért ezeket nem volt túl jó olvasni... tényleg elgondolkodtató, hogy milyen nőkkel találkozhattatok, bár meglepőnek nem mondanám, mert én is ismerek sok ilyet korosztálytól függetlenül, akiknek csak elvárásaik vannak, anyagilag is meg más téren is, hisztisek, féltékenyek, stb.

Én fiatalabb vagyok, de pont a 30-as férfiakban látom az ideális partnert, bár jelenleg inkább egy konkrét férfiban, és felmerült bennem ez a gondolat, hogy talán azért nem biztos ebben az egész kapcsolat dologban, mert járt utat a járatlanért ugyebár... Szóval ha ez bejött, hogy munka, haverok, hobbi és ennyi, akkor minek kockáztatni egy kapcsolattal, ha eddig sem működött túl fényesen...de ne már, nektek tényleg nem érné meg megpróbálni valakivel, aki szeret(ni tudna) titeket? Tényleg nem hiányzik ez az egész? Hogy valaki várjon otthon, hogy a szex ne csak alkalmi partnerrel legyen, hogy valaki törődjön veletek?

Mi kéne nektek amiért feladnátok ezt a bejáratott, kényelmes életet és megpróbálnátok kapcsolatban?

Privátban is leírhatja, aki itt nem szeretné, de tényleg kíváncsi lennék.

2019. máj. 6. 18:28
 24/25 anonim válasza:
Hat ha jól nez ki a pasi és 30 év körüli egzisztenciaval kizárt, hogy egy rendes csajt se tud összeszedni... szerintem nalad van a baj
2019. máj. 8. 02:34
 25/25 A kérdező kommentje:
23: Figyelj, a 20-as éveimben összesen 8 évet éltem kapcsolatban (2 nővel), a maradék kettőben meg sokat csajoztam, szóval én pont azon az úton nem akarok többet járni. Illetve elméletben akarnék én, de a mai nőkkel köszi, inkább nem. Annál sokkal jobb egyedül is.
2019. máj. 8. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!