Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan 30 feletti férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 30 feletti férfi, aki még akar párkapcsolatot? Ők miben reménykednek?

Figyelt kérdés
Én már rég nem, és az összes korombeli ismerősöm is úgy van vele, hogy felesleges, és jóval több a nyűg a nőkkel, mint a haszon. Gyakorlatilag nem ismerek olyan férfit, akinek ne lenne siralmas a véleménye a nőkről.
2019. máj. 4. 16:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%

Úgy én is akarnék gyereket, ha nem nekem kéne végighánynom a 9 hónapos terhességet, nem nekem kéne szülni, nem az én hasam lenne plöttyedt és nem az én melleim lógnának utána. A sok éjszakázástól jönnek a ráncok is, és teljesen kiszolgáltatott lennék évekig egy férfinak.

Ezzel szemben férfiként könnyű gyereket vállalni, csak megcsinálod, utána meg jó esetben eltartod, de dolgoznod akkor is kéne, ha nem lenne gyereked, szóval ez sem oszt-szoroz. Nem veszítesz a szépségedből, nem élsz át hatalmas fájdalmakat, hormonális változásokat, és nem teszed magad függővé anyagilag egy másik embertől. Igen, férfiként könnyebb gyereket vállalni, mint nőként, ezen nem tudom, mi csodálkoznivaló van.

2019. máj. 4. 17:24
 12/25 A kérdező kommentje:
11: Akkor azt is írd meg, hogy mi ad reményt, hogy ezt még mindig reálisnak látod!
2019. máj. 4. 17:25
 13/25 anonim ***** válasza:
85%
Ja, és azt se felejtsük el, hogy bármikor tönkremehet a kapcsolat a gyerek apjával és válhat belőlem egyedülálló anya. A legtöbb férfi pedig úgy viszolyog az egyedülálló anyáktól, mint a rühes kutyáktól, elég csak itt gyakorin olvasgatni, hogy milyen rosszindulattal nyilvánulnak meg róluk. Úgyhogy kösz, de annyi biztos, hogy 30-35 éves koromig nem fogok gyereket szülni(utána pedig azért, mert már amúgy sem lennék olyan üde és feszes, szóval a szüléssel sem veszítenék sokat a szépségemből, és ha találok megfelelő párt hozzá, akkor belevágnék, de fiatalon semmiképp sem éri meg).
2019. máj. 4. 17:32
 14/25 A kérdező kommentje:
12: És ha te még erre sem vagy hajlandó, akkor mégis mit értékeljen benned egy férfi? Eleve nevetséges az egész, a családalapítás bizony áldozatokat követel, ha erre nem vagy hajlandó, akkor nincs miről beszélni.
2019. máj. 4. 17:32
 15/25 anonim ***** válasza:
86%
#15 még jó, hogy vannak olyan férfiak is, akik nem akarnak családot és még jó, hogy nem mindenki csak tenyészkancát lát a nőkben. Egyébként ilyen felfogással nem is csodálom, hogy nem kellesz nekik..:D
2019. máj. 4. 17:35
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
És én mit értékeljek egy férfiben aki semmilyen áldozatot nem hoz a családjáért de tőlem elvárja ezt?
2019. máj. 4. 17:41
 17/25 A kérdező kommentje:
16: Mármint kinek nem kellek? Annyira szánalmas ez a fordított pszichológia. Ha nem tudsz olvasni: ez a kérdés arról szól (férfiaknak címezve), hogy nekünk nem kellenek a nők. Szerintem tök érdekes (ellentétben a megereszkedő melleiddel), hogy mennyi 30 feletti férfi gondolja úgy, neki jobb az élete nők nélkül. Az okos tervecskéddel is pont ez a bibi: ehhez bizony két ember kell.
2019. máj. 4. 17:56
 18/25 anonim ***** válasza:
76%

Nőként elgondolkodok ilyen irományok látván,hogy milyen nőkkel sodorta össze a sors a férfiakat.

Ezért nem talál normális nő magának normális párt.

2019. máj. 4. 18:00
 19/25 anonim ***** válasza:
Jól van kérdező , már mindenkinek tiszta hogy neked és férfitársaidnak nem a nők,hanem egymás kell! Nem dognak sirni utánatok a nőt,sok boldogságot a kapcsolatotokban többi férfival !
2019. máj. 4. 18:05
 20/25 anonim ***** válasza:

Van, tuti.

Negyedik X pipa, B oldal megkezdve. :)

Viccet félretéve, én még azért reménykedek egy párkapcsolatban. Nagyon jól tudom, hogy eddig mit rontottam el és mi az amiben még fejlődhetnék. Nagyon sokat elemzem magamat, tudom hogy milyen téren kell még fejlődnöm (önfejlesztést próbálom alkalmazni már jó ideje).

Mindenkinek vannak igényei, szerintem az enyémek nem olyan földtől elrugaszkodtak. :)

A hölgy: Ne dohányozzon, sajnos nem bírom. Legyen szellemileg fitt, tudjunk jókat beszélgetni/stimuláljuk egymást intellektuálisan. Legyen olyan érzelmi szinten, hogy meglegyen az a lelki kapocs ami mentes egy csomó ego-vezérelt hülyeségtől. ( féltékenység, hűtlenség, őszintétlenség stb.) Illetve ne legyenek azok a bizonyos csontvázak a szekrényben. Huhh, meg azért külsőleg azért fogjon meg. Extrém igények, mi? :)

Az, hogy mije van materiális szinten, az mocskosul nem érdekel. Sosem voltam karrierista (tudom, sokak szemében gáz) és ezért nem is "várom" (<-gyűlölöm ezt a szót!) el visszafelé sem. Ha van az embernek egy fix normálisan fizető munkája amiből megél, az már jó. :)

Ami részemről nem lehet esetleg vonzó: Albiban lakom. Nem vagyok budapesti (Bp.-től 50-60 km), de cserébe egy kis házat bérlek, kis kerttel, jó áron. Már ugye fentebb is írtam 40 múltam. Macskám is van. (nem, nem járok Babettával, kocsim van) :D Férfi létemre eléggé érzelmi oldalról közelítem meg a dolgokat, idealista (meg kicsit spirituális) is vagyok, nem kicsit. (MBTI: ENFP, duh) :)

Nagyon reménykedem abban, hogy azért meg fogom találni a páromat a jövőben. Abszolút pozitív attitűddel állok mindenhez, fejlesztem magamat ahogy írtam fentebb is lelki téren. Önmagamban is tudok boldog lenni és törekszem arra, hogy ne vegye el a kedvemet az esetleges próbálkozások (tapasztalások) amik nem jöttek össze. Fent is vagyok pár társkeresőn, vannak is jelöléseim, meg azért összejön pár randi, de egyelőre még nem sikerült a foltomat/zsákomat megtalálni. :)

2019. máj. 4. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!