Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megvennél a barátnődnek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvennél a barátnődnek egy BigMAc menüt és a tetejében még a kávéját is ami 700-800 Forint?

Figyelt kérdés
Vagy ezt sokallanád már egy randin?
2019. máj. 4. 13:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az utolsó írja. Mi 5 éve vagyunk együtt és hol én hol ő fizet bár nincs írásban számon tartva épp ki következik de kB egyenlően működik a dolog. Vicces is lenne ha kapcsolatban mindenki magának vásárolna csak.
2019. máj. 4. 13:47
 12/20 anonim ***** válasza:
94%

Ha ez a kérdés számodra felmerül, NE kezdj párkapcsolatot senkivel sem!

Nekem megvette,sőt ennél többet is megvesz de nlunk oda vissza működik.

Sőőőt képzeld mikor még csak elkezdtünk találkozni,akkor is kaptam tőle ( lső talin is) 1000.- értékbe kaját mert meghívott :D

2019. máj. 4. 13:49
 13/20 anonim ***** válasza:
93%
Ne legyél már ilyen suttyó! Ha ezt sajnálod akkor mi lesz ha nyaralni kell majd menni? Én a barátnőmet is elvittem nyaralni pedig alig voltunk együtt 1 hete, és semmit se kértem tőle, meg nem húztam a számat... és ugye a pénz a legkevesebb (szó szerint) 😀
2019. máj. 4. 13:49
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Ez ugy 2000ft kb :D de mondjunk egy randin is elmegy 2-3000ft szoval tok mindegy.... de pl ha ő sosem hívna meg semmire akkor tudnám hogy csak kihasznál! De pl elso-két randin a férfi fizet!
2019. máj. 4. 13:56
 15/20 anonim ***** válasza:
27%

Hol veszed a bigmacat + kavét 700-800 ftért?

Amúgy miért esztek otvar műanyag kaját?

Ha meg a pénznél tartunk akkor vegyél nekk egy szwlet pizzát 250ft-ért.

Kamu, provokáló kérdés.

2019. máj. 4. 14:00
 16/20 anonim ***** válasza:
50%

Anno volt, hogy én vettem neki. Egyszer ő fizetett, egyszer én, bár nem számolgattuk, de nagyjából ugyanannyira jöhettünk ki. Ma már a férjem.

Ez mennyi amúgy? Kb. 2.500 Ft? Ha tanultok még, és ez az összeg durván megfekszi a büdzsét, akkor megbeszéljük, és nyilván nem. De ha van rá keret, miért ne? Egyébként ez nem valami nagy összeg.

2019. máj. 4. 14:12
 17/20 anonim ***** válasza:
25%
Ilyen kaját nem, hanem valami egészségesebbet igen.
2019. máj. 4. 14:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még nőként én is simán megvenném a páromnak.
2019. máj. 4. 14:47
 19/20 anonim ***** válasza:
44%
Ha legközelebb visszahív, simán. Bár én vegaként nagyon nem járok ilyen szemét kajákat gyártó helyekre. 😏
2019. máj. 4. 15:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Milyen férfi vagy te?Verd a garast a fogadhoz inkább!
2019. máj. 6. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!