Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvennél a barátnődnek egy 330. 000 Ft-os telefont?
Kettőt is vennék neki, hogy legyen másik, ha az egyiket elhagyja.
(Nem amúgy.)
Most őszintén, ez milyen kérdés?:D
Valaki a gyerekétől is sajnál ennyit, mégha nem is telefonra kell, hanem pl. tandíjra, fogszabályzásra. Más a párjának autót vesz, vagy ékszereket, amik ennek a többszörösébe kerülnek.
Én nő vagyok, nincsenek anyagi problémáink, de ha a páromnak ez lenne a vágya, és tudnám, hogy magának nem engedheti meg, nekem pedig nem jelentene gondot, akkor igen, vennék neki.
Magamnak sem, nem hogy másnak...
Abból kijön egy tv meg egy telefon is..
Kíváncsi lennék mit kompenzálsz ezzel... Kicsi a faxod, mi? :D
Vannak, akik megtehetik, de ők nem a gyakorin írogatják, hanem fogják magukat és bemennek a boltba megvenni. Gondolom egy kis fillérbaszó kölyök vagy még, ezért ez a nagy dilemma, ráadásul lenullázódnál.
Vagy szimplán troll vagy.
Mas ennyibol egy 15 eves suzukit vesz.
Eleg sznob dolognak tartom az ilyen arkategorias telefonokat. A ceges almat peldaul csak a notebook taskaban tartom, elo sem veszem, ha nem kell. Eleg sok mindent elmond mindkettotokrol, ha ez a kerdes komolyan felmerul.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!