Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért vennél ajándékot a barátnődnek születésnapjára?
Attól függ mennyi a keresetem meg hogy mennyire szeretem mert oke váljunk be egy laza kapcsolatban max 20000ft... nagyon max de egy rendes kapcsolatban amit igazinak érzek és ezt viszonozza is ő
Akkor annyiért amennyit ossze tudok szedni a születésnapjáig :D
Ha pl tudom hogy szereti az ilyen markasabb dolgokat de nem engedheti meg magának vagy csak kivételes alkalmakkor akkor nyilván meg vennem neki még ha ez akar 100 vagy 300 ezerbe is kerülne
Persze ha jobb fizetésem lenne akkor nyilván drágábat is vennék pl ki kell menni Svájcba egy kicsit alap fizetés 800 ezer-1 millió és a megélhetés 400-600 ezer (de az ugy hogy nem vonsz meg semmit magadtól hanem mindent meg veszel egybol ami kell neked) szoval jah ha tehetem akkor feljebb viszem az árat!
Megint nem bírsz magaddal kérdező?
Orbit rágó és társai már unalmasak?
Attól függ, hogy mit. Táskát ilyen 30-50 ezer körül max. De egy utazást akár millió fölött is. Az egyiknek van értéke számomra is, mert élmény, a másiknak nincs.
Általában egyébként utazást szokott kapni olyan helyekre, ahova mindig el akart menni.
Én általában valami kis személyes kedvességet szoktam, meg randizunk egyet.
Szóval valami, amit régóta szeretett volna. Lehet ez egy párszázas csecse-becse is, de egy több tízezres eszköz is, pl konyhába vagy szépítkezéshez. Vagy egy saját készítésű kis valami. Sok aranyos DIY cucc van, és én szeretek alkotni, barkácsolni. Egyszer egy csillámporos bögrét csináltam, azóta is a kedvence.
Ilyesmi...
A randi meg vagy az, hogy én csináltam egy jó vacsit/ebédet, vagy elmentünk egy extrásabb helyre kajálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!