Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok a párommal összebújva aludni, más is van így?
Legtöbbször én a páromhoz szorosan hozzábújva alszom el, de éjszaka rengeteget forgolódok, s már csak azért is, hogy őt ne ébresszem fel, álltalában óvatosan én is kibújok az öleléséből. És én is mélyebben alszom így, nem hiszem, hogy ezt szégyellni kellene!
27/L
Mi sem összebújva alszunk. Úgy egyikőnknek sem igazán kényelmes. Ha pedig nem kényelmes, nem pihentető az alvás sem. Reggel szoktunk újra összebújni, mikor már ébredezünk.
KC
ó de boldog lennék ha úgy aludhatnánk...:(
Sajnos mi nem élünk együtt ritkán alszunk együtt.
De mikor együtt alszunk mint a malacok:D összebújunk mint annak a rendje:) olyankor nem kell nekem ket perc alszom mint a csutak...
amugy szerintem is az a baj hogy feszengsz:)
Mi alvás előtt szoktunk összebújni. :P
Azután mindenki a saját térfelére húzódik, egymásnak háttal, és jó éjszakát.
lefekves,lagy csokok osszebujva, par perc igy, joejszakat es mindketten a kulon-kulon a legkenyelmesebb modon elalszunk.
osszebujva elaludni mi sem tudunk, regebben ugy "elastam" a fejem a testebe h alig kaptam levegot,na,azota valtozott a helyzet:)
szoval szerintem nem gaz h nem tudsz,mindekinek mas a jo,es pihentetobb.
mi úgy alszunk el, h mögöttem van(2kifli póz:D)
én úgy is eltudok aludni..egy idő után...
utána meg forgolódunk...reggel mikor felébred, akk pedig megint ugyanúgy átölel és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!