Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Őszintén! Melyik pasit választanátok?
19 éves:Nagyon helyes,néha kamuzós,szerető,féltékeny,(jehova tanúja) vagy
29 éves: aranyos,kedves,kevésbé helyes de igényes,dúsgazdag üzletember
teljesen egyértelmű, hogy a pénz miatt akarsz a másikkal lenni... csak te probálod magadnak bemagyarazni, hogy ne hidd k*rvanak magad. talán elmehetnél te is dolgozni suli mellett, mások is kibirjak... ja hogy a munka büdös? bocsanat.
akkor válaszd azt aki se nem tetszik se nem szereted biztos jo lesz neked :D
Nos, ha már választani kell...
Bár a pénz nálam nem szempont, a 2.-at választanám. Többek között, mert van pár jehova ismerősöm, és mind elég gáz.
De hogy segítsek is, íme pár kérdés:
1. fiú:
Mennyire féltékeny? Zavar ez téged? (Csak egy egészen picit is?)
Mennyit kamuzik? Neked, vagy másoknak? Esetleg a te érdekedben? (Úgy tudom náluk csak úgy lehet udvarolni, ha házasodni akar a delikvens)
2. fiú
Kevésbé helyes: szerinted, vagy nagy általánosságban? Ha utóbbi, tudna ez befolyásolni? (Tehát pl. a barátnőid véleménye szerint nem helyes, ez téged zavarna?)
Pénz: ha csak a pénze kell, tudnál hosszútávon kapcsolatban lenni vele? Tudnál a szemébe nézni?
Nem a legjobb kérdések, talán azért, mert én csak 17 éves vagyok, és pasik terén is elég alacsony a mérlegem, de talán tudtam picit segíteni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!