Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Őszintén! Melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Őszintén! Melyik pasit választanátok?

Figyelt kérdés

19 éves:Nagyon helyes,néha kamuzós,szerető,féltékeny,(jehova tanúja) vagy

29 éves: aranyos,kedves,kevésbé helyes de igényes,dúsgazdag üzletember

2010. júl. 6. 09:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Jehova tanúja, és kamuzós???? valahogy ez nem passzol össze... alapból én azt mondanám, hogy soha nem kezdenék egy jehovával, de te már 2 éve vele voltál, szóval valószínű el tudod ezt fogadni... Egyértelmű, hogy vele már nem kellene újrakezdeni, de nem értem miért kell mindenáron egy másik kapcsolatba beleugrani? főleg úgy, hogy bizonytalan vagy? itt a nyár, menj el dolgozni, gyűjts egy kis pénzt a sulira, ne függj mástól! nem hiszem ,hogy sok jó kisűlhet abból, ha csak azért választasz valakit, mert biztonságban érzed magad mellette, de igazi vonzalom nincs!
2010. júl. 6. 10:54
 22/27 anonim válasza:

teljesen egyértelmű, hogy a pénz miatt akarsz a másikkal lenni... csak te probálod magadnak bemagyarazni, hogy ne hidd k*rvanak magad. talán elmehetnél te is dolgozni suli mellett, mások is kibirjak... ja hogy a munka büdös? bocsanat.

akkor válaszd azt aki se nem tetszik se nem szereted biztos jo lesz neked :D

2010. júl. 6. 11:25
 23/27 anonim ***** válasza:
egyiket se....az elsőt a féltékenysége, a másodikat a gazdagsága miatt hagynám a francba...
2010. júl. 6. 11:38
 24/27 anonim válasza:
második!
2010. júl. 6. 11:50
 25/27 anonim ***** válasza:

Nos, ha már választani kell...

Bár a pénz nálam nem szempont, a 2.-at választanám. Többek között, mert van pár jehova ismerősöm, és mind elég gáz.

De hogy segítsek is, íme pár kérdés:

1. fiú:

Mennyire féltékeny? Zavar ez téged? (Csak egy egészen picit is?)

Mennyit kamuzik? Neked, vagy másoknak? Esetleg a te érdekedben? (Úgy tudom náluk csak úgy lehet udvarolni, ha házasodni akar a delikvens)

2. fiú

Kevésbé helyes: szerinted, vagy nagy általánosságban? Ha utóbbi, tudna ez befolyásolni? (Tehát pl. a barátnőid véleménye szerint nem helyes, ez téged zavarna?)

Pénz: ha csak a pénze kell, tudnál hosszútávon kapcsolatban lenni vele? Tudnál a szemébe nézni?

Nem a legjobb kérdések, talán azért, mert én csak 17 éves vagyok, és pasik terén is elég alacsony a mérlegem, de talán tudtam picit segíteni.

17/L

2010. júl. 6. 13:21
 26/27 A kérdező kommentje:
nem hiszem magam kurv*nak,szerintem a kurv*skodás nem ez... Fogadni mernék,hogy az a válaszoló aki írta ezt, örülne neki,ha egy pasi szóbaállna vele...nemhogy gazdag...annyira átlátszóak az irigy emberek... MINDENESETRE KÖSZÖNÖM A TÖBBIEK VÁLASZÁT.....VANNAK AZÉRT ÉRTELMESEK IS:)
2010. júl. 6. 14:05
 27/27 Gbikaaa válasza:
Hát én úgy értem/lehet hogy rosszul/hogy itt nem a pénzen,hanem a szépségen van a hangsúly.Nálam soha nem az a fontos hogy egy pasi mennyire szép,hanem hogy én szeressem,és ő is viszont.A szépség elmúlik,a belső marad...A pénz nem számít,hosszú távon nem az tesz boldoggá hanem akit szeretsz....És a gyereked sem a BMV-re fog hasonlítani,hanem a sofőrre....
2016. jún. 28. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!