Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Őszintén! Melyik pasit választanátok?
19 éves:Nagyon helyes,néha kamuzós,szerető,féltékeny,(jehova tanúja) vagy
29 éves: aranyos,kedves,kevésbé helyes de igényes,dúsgazdag üzletember
Hát, a kamuzós jehova-srác nagyon gáz :P
KC
Szia!
Ha 1 hónapja szakítottatok és a volt párod szereted még, akkor addig ne állj szóba más fiúval amíg le nem zártad magadban az előzőt. Nem lehetnél boldog az új kapcsolatban, mert mindig az exet keresnéd benne. Te szenvednél a legjobban!!!
Am valószínű h azért érzed úgy h bejön neked belsőleg a 29 éves, mert a 19 évestől nem azt kaptad amit vártál. Nem lehetséges?
Én is voltam hasonló szituban. A párommal sokat vitáztunk, aminek a vége az lett h szétmentünk és 1 hónapot külön töltöttünk. Amíg együtt voltunk rengetegszer éreztem azt h ő nem azt adja nekem amit várok. Közben olyan fiúkra lettem figyelmes akikre rá se néztem addig, viszont rájöttem h én szeretem a páromat. Ő is megismert egy vékony, hosszú hajú, gazdag csajt. Levelezgettek, 1x találkoztak is, de ennyi volt. Rájött a párom is h én vagyok neki az igazi. Úh most újra együtt vagyunk. :) Szőrnyű volt ez az 1 hónap, de így utólag megérte. Rendet tettem a fejecskémben.
Sztem neked is ezt kéne tenni.
Am h a kérdésre is válaszoljak, én így látatlanba a 29 évest választanám, de nem a pénze miatt! Nem minden a külső, és hát h őszinte legyek, én sosem állnék szóba olyan fiúval aki túlzottan elkötelezett vmelyik vallás felé. Én is római katolikus vagyok, meg vagyok keresztelve, de nem viszem túlzásba az ilyen dolgokat.
Remélem tudtam segíteni!
tudom sajnos:S
de a 19 éves úgyse maradna mellettem ahhoz túl pörgős:S
lehet a 29 éves jobb lenne
Ezt magadban kell lezárni...
Ha úgy érzed, akkor adj esélyt a 29 évesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!