Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj ha ennyire idegesít a pasim? Vagy ez másit is zavarna?
Bő egy éve vagyunk együtt. Van pár dolog ami egyre jobban felidegesít a barátomba és lehet, hogy csak én vagyok ennyire kihegyezve ezekre.
Zavar a járása, hogy nagyon lóbálja a kezét, kissé vicces. Néha rázza a seggét, ami szerintem b*zis-bár még nem mondtam neki, nem tudom kiakadna e rajta. Az állandó krémeskedése, mindig kenegeti a kezét + ajkait. Ez is felbosszant. Vannak még ilyen apró dolgok, de őszintén nem merem mondani neki, mert majd én leszek a rossz.
Párom olyan hogy szereti ha szeretik a lányok.
Amugy anyuka kisfiáról beszélünk.
Van más is akinek ilyen pasija van/volt?
Mit csinált?
Mit csináljak?
Ha idegesít ne legyél vele, ne pazarold egyikőtök idejét sem. Az enyém 2m magas, csupa kéz és láb, mint egy tini, és olykor roppant esetlenül mozog. Horkol. Iszik (1-2 sör). Dohányzik. Ha nincs kedve, hetekig sem küld egy szaros üzenetet vagy hív fel telefonon. Ha jobban leissza magát (alkalmanként), éjszaka vagy ágyba,vagy a lakás egyéb pontjain (ablak alá, sarokba, szennyes kosárba) szokott az esetek kb. 30-40%-ában félálomban, félrészegen vizelni (szóval nem mindig, de épp elégszer, hogy kiakasszon). Elég bosszantó, bár jobb, mintha mindenfele hányna vagy a szőnyegre szarna 😂😂 Tippmixel. Nem tudom, engem ez szintén zavar, bár annyit sosem tesz fel, hogy különösebben hiányozzon, ha elmegy a mixe. Ha kenné a kezeit, legalább ápoltak lennének (keményedéses, vízhólyagos, ilyen-olyan karcolásos munkás kéz, ha eszébe jut bekeni, de az sem zavarna, ha naponta tenné. Ha én akarom bekenni viszont kifejezetten odanyújtja és élvezkedik 😄). Ha riszálná a lapos hátsóját nekem, közölném, hogy álljon le mielőtt belemarkolok vagy beleharapok 😋😍 Mmm...
Nem értem a felháborodásod. Én észreveszem a párom hibáit, de úgy szeretem őt, ahogy van. Mondjuk ihatna kevesebbet a haverokkal, és lehetne szobatisztább, de 2x viccesen megjegyeztem, azóta ritkultak az esetek, azóta meg tudja egy nézésből is, és még ha úgy tesz is, mintha mi sem történt volna, olyankor sokkal kedvesebb és bújósabb, hogy kiengeszteljen, és alap, hogy ki- vagy felmos. Igaz arra, hogy nap vagy hét közben életjelen adjon magáról, továbbra is képtelen, de még próbálkozom, hátha megérti ez engem miért zavar, hogy nem ellenőrizni akarom, mert pont tennék rá magasból mikor mit csinál, csinál amit akar, úgy viszont úgy érezném fontos vagyok neki, így meg sokszor rosszul esik.
Amit tehetsz: magadat eszed, vagy elmondod neki. Ha nem olyan fontos, itt se pörögj rajta. Próbáld elfogadni, ha szereted, vagy ha nem volt ilyen az elején és így viszont nem kell, akkor 1. kérd meg, de nem hiszem, hogy ezek olyan dolgok, amik változni fognak, 2. lapát.
Szerintem ezeket is lehet máshogy csinálni, a popó riszálás is eleinte oké volt, de hogy már MINDIG ugy járkál előttem, mint nők a magassarkúba kissé fura számomra. A kezeit is ha bekeni, utána ilyen egy ujjal nyúl mindenhova, az ajkára is egy ujjal keni fel a krémet és közben ugy tartja a kezét mint amikor a nők a táskát szokták a plázába. Nem tudom máshogy elmondani.
Nekem sok amit csinál, lehet heti kétheti alkalommal 1x elfogadnám és szexinek tartanám ahogy riszál.. de így nem sokáig bírom eltűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!