Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Titeket is zavarna vagy csak...

Titeket is zavarna vagy csak engem idegesít?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy blogom, tettem ki egy posztot, amiben egy olyan dologról írok, amit én készítettem(pulcsi)és az egyik barátnőm is megcsinálta ezt, ami nem is baj, azért van, kitette ő is a blogára, de azt nem írta oda, hogy az ötlet honnan(tőlem) van. Most ezen csak én húzom fel magam, vagy más is ezt csinálná? szóljatok tényleg, ha túlzok:SS

2013. aug. 23. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:

"Vigyék, lopják, viseljék. Nekem ez a legjobb reklám" - Coco Chanel.

Ha a neten mindenki mindenhová odaírná, hogy mit honnan vett, nem lenne más, mint egy linkgyűjtemény.

Lesz még ennél nagyobb bajod is az életben.

2013. aug. 23. 15:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, köszi azért:)
2013. aug. 23. 15:50
 3/6 anonim válasza:

Engem is idegesítene,de ha barátnőd akkor ne szólj neki. :)

Tudja Ő,hogy te sokkal találékonyabb vagy és vannak saját ötleteid,ez lebegjen előtted :P

2013. aug. 23. 15:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy a Gyakori szabályzatában az szerepel, hogy csak a legnagyobb problémákról lehet megkérdezni a válaszolókat.

Persze, hogy idegesítene, igazi kis "lopós" barátnőd van, nem hagy kiteljesedni. :D

De azért ezt egyelőre nézd el neki, oké?

2013. aug. 23. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ne húzd fel magad ezen.

ha valaki ismeretlen lopkodná az ötleteidet - teljesen legálisan, mert nincs levédetve a blogod, szal bárki magáénak mondhatja egy másik oldalon - akkor még felhúzottab lennél...

így legalább tudod, hogy kinek kell bemosni ezért :D

de nem éri meg felhúzni magad. te tudod, hogy az a te munkád, oszt a többiek hallgassanak :D

2013. aug. 23. 18:59
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:D amúgy mindig is ilyen volt de nem szólok neki soha, most se fogok..:D csak azért mégis idegesít..
2013. aug. 24. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!