Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesít a párom exe, titeket is zavarna?
Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre hogy a párom exe még mindig akar tőle valamit.. túlságosan nyomulósnak tűnik.. legutóbb milka csokit együtt és feltettünk egy fotót.. a csajszi meg írta oda hogy vihetne neki is tudja a címét kacsintós fejekkel.. meg mindenét lájkolja.. rá is írt hogy nem e találkoznának..de a párom egyből elmondta nekem.. és meg is mutatta hogy leépítette a csajt hogy látja hogy kapcsolatban van és vegyen vissza magából.. le is törölte .. pedig nem kértem. a páromra egyáltalán nem haragszom.. őszinte és jól kezeli a helyzetet anélkül hogy szólnom kellett volna hogy zavar engem.. de a csaj mindig új facet csinál ha letiltja.. .. nem tudom írjak e neki hogy állítsa le magát.. vagy várjak.. mert nem akarom azt se hogy lássa rajtam hogy zavar engem és azért is csinálja.. de már 3 hónapja tűröm kb.. ti mi csinálnátok. ? 24/L2013. máj. 31. 20:08
1/8 anonim válasza:
persze, hogy zavarna, de ha ilyen jól viselkedik a párod ebben a szituban, akkor a csaj előbb-utóbb megunja és le fog állni.
2/8 anonim válasza:
Jobb lesz,ha nem torodtok vele,ha nem reagaltok magara marad es abbahagyja.
4/8 anonim válasza:
Amíg minden ilyet elmond neked, addig nincs miért aggódni.
5/8 anonim válasza:
átnevezném .bat-ra, hátha úgy is lefut
6/8 anonim válasza:
Te ne csinálj semmit. Ha látja, hogy zavar, akkor rákap és soha az életben nem áll le vele. A párod szépen leépítgeti, aztán ha folytatja, akkor majd csúnya szavakkal próbálja elküldeni, ha folytatja, akkor meg majd megunja a barátod és lesz*rja, nem fog neki reagálni. A lány is feladja majd. Lehet beletelik még 3 hónapba, de le fog állni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. ezért nem is akartam hirtelen tenni semmit mert szerencsére a párom jól kezeli a helyzetet.. és nem akarom elrontani a "hisztimmel" :)
2013. máj. 31. 20:26
8/8 anonim válasza:
nem kell foglalkozni vele.. irigyeitek mindig lesznek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!