Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biznátok a párotokban? (lent olvashatod)
Figyelt kérdés
Tegnap arra jött haza,hogy bejelöl egy nőt az iwiwen,mert már egy éve ismei és meg akarja néznia képeit,mit sportol...Hát mondanom sem kell,milyen képek voltak fönt a csajnak....Miért most jelölte be,ha már egy éve ismeri?És miért kellett egyáltalán ahoz bejelölni,hogy megnézze a képeket?Mert megtudta volna ugy is nézni,ha nem jelöli be...a csaj fekete bőrruciba van egy képen ördögös hajráffal...szerintetek?Higyjem el hogy nem akarnak egymástól semmit?Mit mondotok?2010. júl. 6. 07:58
1/20 anonim válasza:
szerintem ha előtted nézte meg a képeit meg be is jelölte úgy, hogy te ezt tudod mert elmondta, akkor szerintem nincs semmi, ne rágd magad. lehet, hogy csak eszébe jutott ez a csaj, vagy beszéltek róla valakivel vagy ilyesmi és azért. mert ha köze lenne hozzád, akkor nyilván nem előtted jelölte volna be. de ha gyanus, akkor azért járj nyitott szemmel
2/20 anonim válasza:
Hát, ez vicc, ha ebből ügyet csinálsz... komoly bajok vannak veled.
"Miért most jelölte be,ha már egy éve ismeri?": mert pl. csak most jött rá, hogy fent van IWIW-en. VAgy nem jutott eddig eszébe.
"És miért kellett egyáltalán ahoz bejelölni,hogy megnézze a képeket?": azért jelölte be, mert már jó ideje ismeri. A képeket ettől függetlenül nézte meg.
Nehogy már a barátod legyen a hibás azért, mert más nők hogyan öltözködnek.
3/20 A kérdező kommentje:
Igen előttem nézte meg,mert nem ért a géphez és lehet hogy ha tudta volna hogy kell az előzményeket törölni,akkor nem elöttem csinálta volna!Nem hinném hogy velem van a baj,pont ez az érdekes hogy egy év után most jutott eszébe,mert volt a csaj bent a munkahelyén,beszélgettek és mondta a páromnak jelölje be iwiwen,és meg tudja nézni a képeit!!!!
2010. júl. 6. 08:12
4/20 anonim válasza:
Utóbbi hozzászólásod alapján biztosan veld van a baj... valamiért nem bízol meg, és igazságtalanul vádolod.
5/20 anonim válasza:
Kedves kérdező. Utállak!!! :D
Soha nem fogom megérteni az ilyen féltékeny hisztérikus szukákat. Hogy képes valaki ennyitől kiakadni?! Tipikusan az a fajta lány lehetsz aki belenéz a párja telefonjába, e-maileibe, csak mert "annyiradeannyiradeannyira szereti".
Betegvagy...
6/20 A kérdező kommentje:
kedves utállak :D én is utállak mert akkor ezek szerint te is olyan vagy mint a párom :D nem érzem magam betegnek,inkább fogalmazzunk ugy,hogy nincs 100%-os önbizalmam az ilyen nőkkel szemben!!Nem tartom magam csúnyának...csak tudjátok nekem már azért 2 gyerekkel nehezebb lenne,mint a páromnak...ugyhogy van mit vesztenem,és nem hiába aggódom!!
2010. júl. 6. 09:11
7/20 A kérdező kommentje:
Ja és nem nézek bele a telefonjába,ugyanis még a wc-re is magával viszi......öhömm
2010. júl. 6. 09:11
8/20 anonim válasza:
Szia! Én nem értek egyet az előzőekkel. Persze nem azt mondom, hogy biztosan készülődik valami, de azért nem árt résen lenni. Az, hogy elmondta neked, végül is jó jel. Ettől a rohadt nagy liberalizmustól meg hányingerem van, hogy attól, hogy veled jár,még szabad ember stb. Undorító.
9/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A telefonos dolog még durvább, nekem is volt ilyen pasim. Együttérzek...
10/20 anonim válasza:
Nekem csak az tűnt fel, hogy te nem tudod: az iwiwen lehet a képeket titkosítani, hogy csak az ismerősök lássák. Talán csak emiatt jelölte be, mert titkos volt az album.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!