Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire anyagias a férfi?

Figyelt kérdés
Történt, hogy 2 hónap telefonbeszélgetések és 1 alkalom találkozás után a férfi felajánlotta, hogy töltsünk együtt egy hétvégét. Minden remekül alakult, kérte foglaljak én szállást, majd eljön értem és együtt megyünk el a vidéki városba és környékére. Minden jól alakult, eljött értem, leértünk a városba, nagyon szerényen, de ettünk valamit, vacsora is volt, igaz nagyon árérzékeny volt mindenre. Végül is volt szex is, ami nagyon jó volt. Amikor elmenetelkor a recepcióra értünk és a hölgy megkérdezte hogyan fizetünk, szinte egyértelmű volt, tőlem várja a szállásdíj teljes kifizetését. Utána még mentünk más településre is, fizetett belépőt a múzeumba és hazavitt a saját városomba ahol lakom. Nagyon rosszul esett a dolog, persze saját magam hibáztatom, hogy nem beszéltük meg az anyagi részét, hogyan rendezzük. Hiszen a benzinköltség, a minimális ételfogyasztás ára nem volt sok, de ezt nem is vártam el. Nos, mi a véleményetek, ez a férfi egy nagyon jó anyagi körülmények között élő, értelmiségi ember, de számomra ez már túlmegy mindenen, hogy a szállásdíj egészét elvárta tőlem...
2019. ápr. 30. 10:44
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
87%

Ez rohadt gusztustalan húzás volt. ELőre kitervelte, hogy veled fizetteti meg a mókát, hiszen elég sokat kellett keresnie, hogy olyan szállást találjon, ahol utólag kell fizetni.

Én még azt is megkockáztatom, hogy ezt rendszeresen eljátsza nőkkel, hogy egy ingyen hétvégét meglobogtatva a nőkkel fizetteti ki a dugást, mert nyilván arra ment ki a dolog.

Még az is lehet, hogy nős, ezért kellett szálloda.

Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy második randin nem megyünk szállodába. Persze, ha te is csak egy kalandot keresel, az más.

2019. ápr. 30. 11:02
 12/58 A kérdező kommentje:
A szállás reggelivel 19 ezer volt.
2019. ápr. 30. 11:04
 13/58 A kérdező kommentje:
Nem nős, özvegy és valóban gyönyörű otthona van. A vállalkozása sem kamu, ismerem a céget.
2019. ápr. 30. 11:05
 14/58 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy a szállást velem kerestette, egyébként rengeteg szállás van, amit helyben, és utólag kell fizetni!
2019. ápr. 30. 11:06
 15/58 anonim ***** válasza:
80%

2 hónap beszélgetés és egy találkozás nulla! Nem tudom milyen vastag a pénztárcája, de ilyen helyzetben egy csóró srác állta volna az egész hétvégét mivel ő ajánlotta fel. Pofátlanság hogy ő akar hétvégézni aztán fizetésnél szó nélkül félreáll. De legalább neki volt egy jó menet és a hétvégéje is ki lett fizetve általad.

Legközelebb majd tanulsz hogy ismeretlenül senkivel sem mész sehova, meg nem adod oda magad rögtön. Végülis jól csinálta, könnyen adtad magad.

És igen, vannak ennyire anyagias emberek. Sőt ezek még azt a pénzt is felhánytorgatják amit arra költenek hogy elmenjenek hozzád.

16/58 anonim ***** válasza:
30%
Más is fizetett már 19 ezret szexért. Most te is. Ez van, nem olyan nagy összeg.
 17/58 anonim ***** válasza:
22%

Lehet, hogy azt a 2 hónap telefon számla + kaja + belépő + benzin be is takarja és ingyen kaptál egy jó dugást. Még az is lehet, hogy jól jártál :D

32/f

2019. ápr. 30. 11:09
 18/58 anonim ***** válasza:
29%

Most akkor centizzük ki?

Te fizettél 19-et, ő pedig: benzin, étel, belépők. Ez kb. egálban van. Mi a probléma?

2019. ápr. 30. 11:10
 19/58 A kérdező kommentje:
15-ös teljesen igazad van, mit mondjak még? Köszönöm a válaszokat, megerősítéseket!
2019. ápr. 30. 11:10
 20/58 A kérdező kommentje:
Ejnye 17-es! :-) Tényleg naív voltam, ennyi.
2019. ápr. 30. 11:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!