Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az èn hibàm, hogy ezt màr nem tudom?
Erre a munka dologra azt mondtam volna hogy én sem örülnék neki meg biztos nehéz de próbáljd bízni a párodban.
Aztán azt írtad hogy neki MINDEGY te mit érzel ő tesz rá. Na eddig írtam volna hogy peóbálj benne bízni.
De ahogy látom ezzel a kapcsolattal nem is feltétlen a munka a gond. Hanem nsgyon sok minden más. Nem kell lemondanod semmiről ha ezt az "embert" kidobod mert szemét módon viselkedik veled. Itt a munkaával járó utazás a legkevesebb.
"Azt mobdja, neki ezzel nincs gondja, ha zavar engen, szakìtsaj, ő lesz.rja mit èrzek."
Ez az a pont, amikor te balek vagy. Nézz szembe a ténnyel, azért mer ilyet kijelenteni egy férfi, mert van helyetted más, akivel jobban érzi magát. Ha más szavakkal akarom mondani amit írtál: Jólvan, jólvan pakolj csak, csináld a dolgod, de nem érdekel ha itt vagy, s az sem ha nem vagy.
Az idő a megszokás nehéz, de túl fogod élni idővel. Az meg h mindig őket osztják be egymáshoz, furcsa nem? Lehet kérésre? Nem tudhatod, de a párod kijelentése... Hagyd, nincs értelme, s nem azért mert nem te vagy ott, hanem azért mert neki mindegy kivan vele...
Egyetértek a többiekkel, itt nem az a legnagyobb baj, hogy utazik a kollégával, hanem a feléd való hozzáállása.
Nem értem miért is vagytok együtt? És mi az, hogy ilyen fontos dolgokról lemondtál miatta? Ezek nem kicsi dolgok, amit csak úgy felhagyunk a másik miatt, hanem épp ez mutatja meg, hogy összeilletek vagy sem, ami nyilvánvaló hogy esetetekben nem . Utalok itt arra, hogy te képes voltál lemondani a gyerekről... sokkal boldogabb életed lehetne egy olyannal, aki szintén akar és összejönne a vágyatok.
Mondjuk tényleg minek is adtam neki hangot, hisz ezen nem tud változtatni, ez, ilyen a munkája.
🤬🤦♀️
Becsapod saját magad.
Eddig két évente tudott munkahelyet váltani. Most is tudna, de nem akar.
Az a munkája, hogy ide-oda munka ügyben mennek dolgozni. Az nem a munkája, hogy vacsiznak és andalognak.
Te meg elkönyveled, hogy nem tudsz tenni semmit, tehát tűröd. Ebben az esetben meg is érdemled.
#28:
Azt kérheted, hogy ne a kolléganővel legyen egy csapatban, kérheted, hogy ne utazgasson ennyit, kérheted, hogy több minőségi időt töltsetek együtt, stb. Ha meg tudja oldani felmondás nélkül, akkor hajrá!
Azt látom, hogy te már tökfaszán meggyőzted magad, hogy ennyit érdemelsz, tűröd ezt is, addig is maradhat fb-on a státuszod "kapcsolatban".
Foggal-körömmel ragaszkodsz egy xar kapcsolathoz, amiben csak szenvedsz, és megalázod saját magad. Ennél lejjebb hova lehet süllyedni, hogy megmondta a pasi,
hogy lexar, azt akarja, hogy vége legyen, te pedig lihegsz utána, hogy bocsi, a te hibád volt, nem kéne zavarnia, hogy heti három napot romantikázik a nőideáljával.
SOS, azonnal keress egy pszichológust! Viccen kívül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!