Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az èn hibàm, hogy ezt màr nem tudom?
Ezzel a dologgal nem lenne gond, ha legalább lenne egy90 %ban jól működő kapcsolatotok. Ha magamból indulok ki nekem ennyi idősen nem tudták volna eltekerni a fejem, annyira szerettem az akkori párom. Kérdés hogy téged szeret ez a pasas ennyire.
Sajnos nyilván en is féltékeny lennék, de a csajrol Mit lehet tudni? Szep, foglalt e? Ha foglaltak mindketten nem hiszem, hogy bármi is történne kettejük közt.
A kapcsolatotok hibáival úgy látom te is tisztaba vagy, szex és gondolom erzelemmegvonas részéről ezek súlyos dolgok egy kapcsolatban.
Arról már nem is beszélve, hogy belementél hogy nem lesz gyereked. Biztosan ezt akarod? ? Én mondjuk rossz embert választottam párnak, apának, szóval kompromisszum nekem is kellett, de hiába, 30 fele már babázni akar egy nő! Kívánom, hogy találj embert erre a célra (is ), én ezzel biztosan nem lennék elégedett. Túl nagy ár egy ilyen pipogya alakért az összes álmom!
Többnyire sehogy, hiszen elég árulkodó ama kijelentés, hogy leszarja mit érzel, te csak pakol, add az otthon melegét, ő meg majd tölt mással minőségi időt.... Szerintem magyarázd el a mérnökúrnak, hogy az anyós mértékegysége a "megaqrvaanyád", a kőművesszex meg a "mész a pitsába".
32/f
Az a munkaköri leírásban hol szerepel, hogy munka után kötelező romantikázni a városban és vacsizgatni? Sehol.
Lesz.arja az érzéseid: őt te már nem érdekled, csak lusta szakítani.
Neked mi a jó ebben a kapcsolatban? Mindenről lemondtál érte. Se házasság, se gyerek. Ő mit áldoz fel érted? Annyi áldozatra nem képes, hogy munkahelyet váltson, vagy egyedül menjen várost nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!