Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez igy rendjen van? Hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igy rendjen van? Hogy ha kozbe jon nekem munka es lemondom a parommal a programot akkor tajtekzik mint egy ovis. Nem erti hogy nem az en hibam.

Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 12:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Te vagy a férfi?
2017. febr. 7. 12:09
 2/16 A kérdező kommentje:
Miert szamit ez? Nem.
2017. febr. 7. 12:11
 3/16 anonim ***** válasza:
32%
Attól függ, mióta alkottok párt, és milyen gyakran fordul elő az eset.
2017. febr. 7. 12:11
 4/16 A kérdező kommentje:
Kb fel eve es ha nem ugy van valami ahogy o szeretne akkor hisztizik mint egy gyerek. Holott ha behivnak dolgozni nem tudok mit tenni. Elvarjs hogy mondjam le? Ez egy munkahely nem ovoda.
2017. febr. 7. 12:17
 5/16 anonim ***** válasza:
Mondd meg, hogy ennyit tudsz nyújtani. Ha ez számára nem elfogadható, akkor nem folytatjátok.
2017. febr. 7. 12:21
 6/16 anonim ***** válasza:
69%

Ha van egy minimális IQ-d, akkor te magad is rájöhetsz, hogy nem, ez nincs így rendjén, ez önző és buta viselkedés.

De teljesen mindegy, mit mondunk, ő ettől változni úgysem fog, te pedig nem fogsz változtatni, netán olyan párt keresni, aki megértő és figyelmes, inkább feljössz panaszkodni kéthavonta, mert az úgy mindent megold.

2017. febr. 7. 12:21
 7/16 anonim ***** válasza:
Nyilván nem normális és egy akkora piros zászló a jellemét illetően, mint ide Hawaii. Ha van egy kis eszed, rövidre zárod ezt a kapcsolatot és keresel valakit, aki nem egy kontrollmániás, önző, gyerekes, erőszakos alak. Persze megvárhatod, amíg teljesen tönkretesz ill. agymosással és hisztivel teljesen beszabályoz (ez csak idő kérdése), de akkor ne is panaszkodj.
2017. febr. 7. 12:38
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális, hogy hisztizik, és tajtékzik, de az azért szerintem érthető, hogy elege van, hogy a beszervezett programot borítja a munkád. Nekem is volt ilyen melóm, ami mellett nem lehetett tervezni, torkig voltam vele én is, úgyhogy váltottam. Nem tudom, hogyan és miért tűröd. Most tegyük félre a hisztis, gyerekes párodat, de rajta kívül is ezer hasznosabb és jobb dologgal lehet tölteni az időt, ne add el az életed pénzért.

Mondjuk azt nem írtad, hogy milyen gyakran fordul elő, ha 2-3 havonta egy alkalom, azért végképp nem érdemes hisztizni, de ha minden áldott héten becincálnak dolgozni pluszban, akkor elgondolkoznék, hogy váltok, a saját érdekemben is.

2017. febr. 7. 13:58
 9/16 anonim ***** válasza:
19%
vagy a párod, vagy a munkád a fontosabb, döntsd el, én se tudom tolerálni, ha megyünk valahova, visszamondják, teljesen mindegy, hogy miért. Arról meg nem is beszélve, ha esetleg előre be lett valami fizetve, vagy pont ezért vettem ki szabadnapot.
2017. febr. 7. 14:04
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Elso vagyok. Azert nem mindegy, hogy te vagy a ferfi vagy a no. Ilyen pasi miatt SOHA nem hagyd el a munkadat ES ne reagald tul a hisztijeit. Majd beletorodik, te pedig koncentrallj a munkara. Ez erzelmi zsarolas, es szerintem ez a viselkedes inkabb nokre jellemzo. Meg egy ellenpont a pasi mellett. Kedves Kerdezo ne hagyd magad!!! Kell neked egy ilyen "ferfi"?
2017. febr. 7. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!