Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igy rendjen van? Hogy ha kozbe jon nekem munka es lemondom a parommal a programot akkor tajtekzik mint egy ovis. Nem erti hogy nem az en hibam.
Ha van egy minimális IQ-d, akkor te magad is rájöhetsz, hogy nem, ez nincs így rendjén, ez önző és buta viselkedés.
De teljesen mindegy, mit mondunk, ő ettől változni úgysem fog, te pedig nem fogsz változtatni, netán olyan párt keresni, aki megértő és figyelmes, inkább feljössz panaszkodni kéthavonta, mert az úgy mindent megold.
Nem normális, hogy hisztizik, és tajtékzik, de az azért szerintem érthető, hogy elege van, hogy a beszervezett programot borítja a munkád. Nekem is volt ilyen melóm, ami mellett nem lehetett tervezni, torkig voltam vele én is, úgyhogy váltottam. Nem tudom, hogyan és miért tűröd. Most tegyük félre a hisztis, gyerekes párodat, de rajta kívül is ezer hasznosabb és jobb dologgal lehet tölteni az időt, ne add el az életed pénzért.
Mondjuk azt nem írtad, hogy milyen gyakran fordul elő, ha 2-3 havonta egy alkalom, azért végképp nem érdemes hisztizni, de ha minden áldott héten becincálnak dolgozni pluszban, akkor elgondolkoznék, hogy váltok, a saját érdekemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!