Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura ha ezek után elgondolkodtam a szakításon?
Nem mindegy hogy ki miért csinálja.
Vannak helyzetek amikor nincs valasztásod. Lehet h elrabolták es erre kenyszerítik. Vagy éppen nem.látott hirtelen más kiutat a jelenlegi helyzetből.
De aki csak azért csinalja mert könnyű penzszerzési mód és tojik rá hogy megalázzák és stb... arra azt mondom megérdemli..
Nem tudjuk a hátterüket.
A luxuspipik egy megint erdekes téma. Jobb mint a putris útszéli valltozat. De ők tipikus penzéhes dögök.. a nők szégyeneik akár így akár úgy.. mindig a miért a döntő hogy elitelendő vagy sem..
Minden esetre a barátod kissé zavart elméjű. Aki így nyilvanul meg az simán lehet erőszakos és még az is lehet h veled is megtenné egy nagyobb veszekedés után hirtelen felindulásból...
hát ez elég kamunak tűnő kérdés.
De tételezzük fel, hogy nem kamu.
Ebben az esetben, nem vagy normális ha te ilyen emberrel vagy együtt. És gratulálok a választáshoz, de a kérdésedre a válasz az, hogy jogosan gondolkodtál el a szakításon.
De az is lehet, hogy csak viccelt....
Nem furcsának, hanem természetesnek tartom, hogy ezután a kijelentése után elgondolkoztál a szakításon.
Én egy ilyen megnyilvánulás után biztos, hogy szakítanék. Nem csak azért, mert egy életre kiábrándulnék egy ilyen férfiból (nekem a sima rosszindulat is ellenszenves, nemhogy a gonoszság és kegyetlenség), hanem azért is, mert számomra ez elég egyértelmű megnyilvánulása lenne annak, hogy az illető minden, csak nem egészséges lelkületű ember.
Ráadádul és olyan kvaba is botlottom aki 30percert 18ezret kert,azt mondja tusoljak le
Lefürdök azt mondja mar csak 15percunk van...
Szóval lehúzasok
Nem tudom volt e stricije de nyilvan nem állok le balhezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!