Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátnőd nem takarítana és főzne, mert rosszul érzi magát?
Tehát arra hivatkozva nem lenne hajlandó megfőzni és takarítani, hogy megjött neki, és nagyon ki van merülve, gyenge, rosszul van, nincs ereje.
Szóval maximum annyit csinálna, hogy kimos, később talán kivasal, meg valamennyire rendbe teszi a fürdőszobát, de többet nem bír, vacsorát inkább rendeljetek.
Mennyire zavarna, ha eredetileg arról lett volna szó, hogy rendbe teszi a lakást, amikor otthon van.
A párkapcsolathoz hozzátartozik a megértés, illetve az, hogy egy párt alkottok, így szerintem úgy fer, ha segítesz neki. Mi van akkor ha szexelni támad kedved, de neki fáj a feje, vagy szarul érzi magát, azt is így kezeled, de megígérte? :D
Van az, hogy "Jóban rosszban, egészségben betegségben" és ez nem az apróbetűs résznél van.
Ez az exemmel többször el lett játszva... Csak szimplán lusta volt. Nem kell többet ilyen nő!
1-2 x előfordul oké, nem probléma, na de állandóan?!
Én is elvégeztem a teendőimet úgy hogy napi 10 órát dolgoztam...ő meg napi 6 ülőmunka mellett nem tudtaa sajátját...hagyjuk...
Nem érdekel hogy zavarja mert NEM a TAKARÍTÓNŐJE VAGYOK HANEM A BARÁTNŐJE.
Lehet fizetni segítséget aki mindent megcsinál óradíjban vagy talán te is megcsinálhatod...
Ilyen rabszolgahajcsár nem kellene barátomnak
Egyedül élek, megcsinálom magamnak. Ha lusta vagy főzni, mosni, takarítani, vasalni miért nem alkalmazol bejárónőt?
Amennyiben a lustaságodon felül csóró is vagy, írhatnál bestsellert arról, csóró, lusta férfiként hogyan kell házi robotgére szerttenni.
Figyelj, ha olyan jól kerestek hogy minden nap rendelgessétek a kaját, ti dolgotok.
Nálam férfiként fontos szempont lenne az is hogy tudjon valamit lerakni az asztalra, és képes legyen takaritásra. De most könyörgöm, mi olyan nehéz benne? Van porszivó, van mosógép, van mosogatógép. Éppen csak port kell törölni, nekem az egész házban az kb 20 perc. Egy óra alatt mindig ki van takaritva, ha meg nincs kedvem extrém ételeket főzni, akkor max 1 óra az ebéd is, fél óra a vacsi. Dolgozok én is, 8 ürában és még kutyám is van. Na ezt kapbd ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!