Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt hogy kezelnétek?

Figyelt kérdés

Szóval barátnőmmel akivel 1 éve vagyunk együtt, mostanság egyre több vitánk van az exe miatt..

Az utóbbi időben egyre többet beszélnek egymással, már napi szinten többször is..

Én nem akartam ebből vitát, de egy idő után megelégeltem és szóvá tettem neki, mire ez volt a válasza: "Értsd meg hogy valamilyen szinten mindig is fogok hozzá kötődni, és ha bármi segítségre van szüksége én menni fogok segíteni neki, de nem több"

Ez most csak nekem fura?

Ja, és annyi infó, hogy tudom, hogy barátnőm még régen mesélte a barátnőjének, hogy megbánta, hogy szakított az exével.. azóta eltelt egy év, és van egy olyan érzésem, hogy nincs túl az exén..

Szerintetek, ez normális? vagy csak én látok rémeket? :D

Ti hogy kezelnétek ezt? megtiltanátok neki hogy találkozzon, vagy esetleg beszéljen vele?

2019. ápr. 27. 18:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha gyereke lenne az exétől,és ezért adná azt a magyarázatot,amit neked,akkor talán még meg is érteném.De így nem.Kötődöm a jelenlegi páromhoz,nem pedig az előzőhöz.Ha ez megfordul,akkor magyarázhat bármit,Te vagy a szamár a ló helyett.Közben pedig nem tud elszakadni a régitől,és reménykedik,hogy majd egyszer talán ùjra összejönnek.De addig jó leszel Te is valamire.
2019. ápr. 27. 19:37
 12/15 anonim ***** válasza:

10 év házasság meg két közös gyerek után se tartanám normálisnak

"Ja, és annyi infó, hogy tudom, hogy barátnőm még régen mesélte a barátnőjének, hogy megbánta, hogy szakított az exével.. azóta eltelt egy év, és van egy olyan érzésem, hogy nincs túl az exén.."Pont akkor jött össze veled, amikor ezt mondta, ergó te vagy a szamár, amikor nincs a ló...

2019. ápr. 27. 20:57
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
Te vagy a majom hogy eddig is engedted neki.
2019. ápr. 29. 16:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Én ezt nem bírnám kezelni, és nem is akarnám. Gyorsan elszakadna a cérna, és elküldeném ezt a csajt a búsba.
2019. ápr. 29. 18:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Elsőre én is úgy kezelném ahogy te, de egy ilyen válasz után már nem lenne mit kezelni.. Találsz te magad mellé olyan csajt aki értékel ne pazarold az idődet "erre".
2019. ápr. 29. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!