Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt hogy kezelnétek?
Szóval barátnőmmel akivel 1 éve vagyunk együtt, mostanság egyre több vitánk van az exe miatt..
Az utóbbi időben egyre többet beszélnek egymással, már napi szinten többször is..
Én nem akartam ebből vitát, de egy idő után megelégeltem és szóvá tettem neki, mire ez volt a válasza: "Értsd meg hogy valamilyen szinten mindig is fogok hozzá kötődni, és ha bármi segítségre van szüksége én menni fogok segíteni neki, de nem több"
Ez most csak nekem fura?
Ja, és annyi infó, hogy tudom, hogy barátnőm még régen mesélte a barátnőjének, hogy megbánta, hogy szakított az exével.. azóta eltelt egy év, és van egy olyan érzésem, hogy nincs túl az exén..
Szerintetek, ez normális? vagy csak én látok rémeket? :D
Ti hogy kezelnétek ezt? megtiltanátok neki hogy találkozzon, vagy esetleg beszéljen vele?
NEM tilthatsz meg neki semmit sem !
Onnalszuveren legy nem az alarendelted sem rabszolgad.
Amit tehetsz h elmondod h teged zavar es szepen kerheted h fejezze be vagy csokkentse le a kommunikaciot.
DE te nem szabhatsz felteteleket nem zsarolhatod.
Megmondta h az elete resze ahogy a te exeid is hozzad tartoznak, azert mert te em ugy kezeled ahogy o meg nincs jogod megtiltani neki h mashogy kezelje mint te.
Szerintem az akár normális is lehet, hogy valaki emberileg nagyra tartja az exét és ha szüksége van valamire akkor ott van neki. Én az összes volt barátomhoz így állok. De azért ennek van egy egészséges határa. Attól függetlenül, hogy segítek ha kell nem beszélek velük és nem érzem, hogy kötődnék hozzájuk. Nem őket gondolom a lelki támaszomnak, hanem a páromat, és semmilyen olyan megjegyzést vagy cselekvést nem teszek ami csak kicsit is utal arra, hogy több van a dolog mögött mint segítő szándék. És persze a kapcsolatom az első. Ha bármi olyasmire kérnének ami csak egy kicsit is ellenkezik egy párkapcsolattal nyilván nem segítenék.
Szerintem ha valaki napi szinten beszél az exével az azért komolyabb dolog mint emberi kötődés. Nem hiszem, hogy túl van az exén, valószínűleg tényleg csak pótlék vagy neki. Hogyha fontos neki az exe akkor is kellene annyi tiszteletnek lennie feléd, hogy a kapcsolatotokat nem veszélyezteti ezzel. Én is úgy gondolom, hogy amint feljön az ötlet, hogy kezdjék újra azonnal ugrani fog. Vagy csak nagyon gyenge jellem és élvezi, hogy más pasik is érdeklődnek iránta. Egyik sem ideális igazából.
Végre egy értelmes válasz, köszönöm :)
Amúgy barátnőm régen még azt is mondta a barátnőjének, hogy neki mindig az exe lesz az igazi.., szóval igazad lehet, nincs túl rajta.. így meg nem tudom mi értelme a kapcsolatunknak..
"Értsd meg hogy valamilyen szinten mindig is fogok hozzá kötődni..."
Útilaput a talpára és már mehet is hozzá "kötődni", akár örökre.
No de olvasom tovább. Úristen, ez rémes, ezzel a csajjal szakíts, ha megbánta a szakítást a volt faszijával. Igazából azt nem értem, hogy hogyan vagy képes mindezek után együtt maradni vele.
Ajtót mutatnék, had menjen és segítsen kézzel, szájjal vagy amivel akar.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!