Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem éreznétek magatokat kínosan/rosszul a helyemben?
Szakács vagyok, viszont a barátnőm orvos.
Állandóan visz engem találkozókra a kollegáival, barátaival akik szintén orvosok.
Ahányszor megkérdezik, hogy én mivel foglalkozom nagyon kínosnak érzem bemondani, hogy szakács...
ezen kívül rengeteg témához nem tudok hozzászólni sem
Egy szakács találkozón meg a barátnőd nem tudna a dolgokhoz hozzászólni. Szerintem nem ciki, hogy szakács vagy.
32/f
+1 az egyesnek.
Csak azért probléma mert annak érzed.
Mellesleg, ha nem menzaszakács vagy, neked is van/lesz annyi befektetést energia a szakmádban, mint egy orvosnak.
32/f
Neked mondjam, hogy a tálalás milyen fontos?
Mondd azt, hogy chef, pl.
Miért lenne gáz?
Ha kukásautón melóznál az sem gáz, a gáz az ha valaki otthon ül és nem dolgozik.
Egyébként ha a csaj orvosokat kérnéd meg, hogy terítsenek meg egy asztalt, tuti ők is kellemetlen helyzetben lennének.
szerinted hányan tudják hányféle villa, pohár van? és melyiket hová kell tenni?
Nem.
Ha téged választott és tudja, hogy szakács vagy, akkor ő nem tartja cikinek. Akkor te miért tartanád annak?
Kérdezz bele, ha valamit nem értesz, kérd meg, hogy magyarázzák el úgy, hogy te is megértsd, aztán beszélj nekik te a szakmádról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!