Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagalom tul vagy ti is igy éreznétek?
Akár nők is elmondhatják a véleményüket
A barátnőm háttértancos és neha/sokszor a színpadon kint van a feneke (nem has táncos) vagy ki latszik a tevepataja (amikor túlságosan fel csúszik neki a rovidnadrag) és egyszerűen megorulok emiatt, nagyon nem jol esik (sosem szerettem és mindig elotéltem az ilyent egy nőnek figyelnie kell az ilyesmikre...)
nem tom egyszerűen ez egy nagyon mély ösztön, ugy érzem hogy tényleg ő az igazi (máskülönben rég ott hagytam volna...) és nem akarom hogy mutogassa magát!
Tudom sokszor/néha nem az ô hibája mert felcsuszik neki és amikor észreveszi akkor mindig le húzza... (visszafogott lany amugy még barátja sem volt neki rajtam kivul) és nem akarom mondani neki hogy fejeze be a táncot (de még csak felindulásból sem) mivel ez volt neki az álma és azt akarom hogy boldog legyen de akkor is néha megorulok ettől!
Na meg amikor ilyen szexi koncepciót kell neki csinálnia... pl:full átlátszó piros ing (igaz volt rajta ilyen sport melltarto szeru még a melltarto alatt de hát az majdnem olyan volt mint egy sima melltarto, a nadrágját is olyan szűk volt hogy lattam szét szorítja a kis derekát...)
És próbálok nem rá gondolni hogy ugy is majd elfelejtem, meg valami megoldást talalni hogy ne csússzon fel neki a nadrág meg ezeknél a szexi koncepciok valamivel legyenek diszkrétebbek de fent van az interneten is... videok képek stb olyan mint ha sosem szabadulhatnék ettől!
Nem tom ezek most csak ilyen piti dolgok vagy jogosak?
Strandra se mentek?
Bocs, de ez annyira szánalmas...
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!