Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
Szakitas. A fenykepkuldos dolog egyertelmuen mutatja, hogy az alapveto udvariassagi keszsegek hianyoznak nala. Ez NEM fog valtozni. Sosem fog veled tiszteletteljesen banni. A kedvesseg nem eleg egy kapcsolathoz, kell a tisztelet is. Sokan nem ertik, hogy a parjuk az nem egy ellenkezo nemu haver es nehany dolog kerulendo.
Az meg egyenesen alattomos, hogy a te hutlenseg miatti aggodalmaidra a fejedhez vagja a multbeli dolgaidat. Leforditom neked miert csinalja ezt: a kimondatlan lekvazasoddal akar elhallgattatni. Csitulj el, ne faggasd ot, hiszen te csak egy egyejszakas lotyo vagy, nem fog kisasszonykent banni veled. Ezt persze igy nem lehet kimondani, de ez van a hatterben.
Szerintem teljesen egyertelmu, hogy nem szamithatsz tole mas banasmodra a kesobbiekben sem.
Nem reagálod túl. Érzed, h vm nem stimmel, ő meg benned próbál meg bűntudatot kelteni, h saját magáról elterelje a figyelmet.
Én is benne voltam egyszer egy nagyon hasonló sz*r kapcsolatban, bánom, h nem hagytam ott korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!