Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom orvos és kezdem rosszul érezni magam mellette. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

én még tanulok fogorvosin, ő már végzett orvos.

Egyre gyakrabban van, hogy ideges a munkája miatt és rajtam vezeti le.

De mostmár úgy érzem én vagyok a hibás..

Pl felhívtam, hogy elmeséljem neki, hogy milyen rossz napom volt, direkt megkérdeztem, hogy ugye tud beszélni mert ha nem akkor nem zavarom. Azt mondta, mondjam. Erre azt mondja hogy ne zavarjam a hülyeségeimmel ő emberi életekért felel és miattam nem képes végezni a munkáját.

2019. ápr. 26. 13:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%
Nem nézek le senkit sem, csak azokat, akik a semmire verik a nyálukat. Tudom miről beszélek, és nincs semmi különleges az orvosi szakmában. Ugyanolyan hivatás mint a többi, semmivel sem lesz tőle több vagy kevesebb az ember. Arra próbáltam rávilágítani, hogy nem értem mire fel ilyen nagy arca valakinek azért, mert orvos. Ugyanezt elmondanám, ha pl mérnök lenne az illető.
2019. ápr. 26. 14:36
 12/21 anonim ***** válasza:
17%

Volt egy kollégám, akit szintén így felhívott a felesége napközben, hogy neki rossz napja van. Ezt sosem értettem. Miért kell ezt ráterhelni a párodra, miközben dolgozik? Miért nem várhat estig, amikor leültök kettesben és megbeszélitek, hogy kinek milyen napja volt?

Egyébként attól egyenesen frászt kapok, amikor valaki úgy veszi fel a telefont, hogy "Mondjad!". Flegma és azt érezteti, hogy zavarod.

2019. ápr. 26. 14:44
 13/21 anonim ***** válasza:
24%
Műtsön téged egy mérnök akkor.
2019. ápr. 26. 14:52
 14/21 anonim ***** válasza:
72%

"Műtsön téged egy mérnök akkor."

Most ez hogy jön ide? Neked meg építsen házat egy orvos :D Tényleg ennyire nem ment át a dolog? Akkor leírom mégegyszer: Nem értem, hogy miért nagyképű arra a hapsi, hogy Ő orvos. Tisztelem az orvosokat, semmi bajom velük, de aki ennyire nagypofájú, azt miért is tiszteljem? Ugyanis nincs mire nagyképűnek lennie, semmivel sem tett le többet az asztalra, mint bárki más (és itt nem a kukásokra gondolok).

2019. ápr. 26. 15:01
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

utolsó,hangosan felnevettem 😀 Köszönöm.

Am valóban vannak orvosok,akik roppant pökhendi alakok csak sajnos a mögötte levő tudás kb.semmi. Mint azt sajnos tapasztalhattam is. Nagymamáim példája,már mindkettő elhunyt.Pedig időben orvoshoz mentek.Egyik mamim jelezte,hogy valami nem oké,hónapokig zavarták haza minden alkalommal,hogy semmi baja nincs csupán idős. Ahham...mire észrevették már csecsemòfej nagyságú rákos tumor volt a méhében testszerte áttétekkel az a semmi. Csak 3 évig járt a diagnózis előtt orvosrol-orvosra. Másik mamim hát ő januárban hunyt el,kicsit elcseszték a rheumatológiai kezelést. Saját tapasztalat pedig császár után bentmaradt méhlepénydarab miatti nagy gond a pökhendi bunkó "itélete" alapján "menjen innen haza csak megjött magának,nem kislány már,hogy minden hülyeséggel jöjjön. Ahha...2 nap múlva műtét lett belőle meg egy pár adag vér. Szóval igen,van orvos aki beképzelt majom de a tudása kb.nulla. De van,aki emberséges,szerény és emellé hatalmas tudás ☺ Ők az ORVOSOK.

2019. ápr. 26. 15:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ha otthon bocsánatot se kér, diploma ide vagy oda, vérbeli tajparaszt.
2019. ápr. 26. 16:12
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Leírhatod akárhányszor, akkor sem fogok vele egyetérteni. :)
2019. ápr. 26. 18:59
 18/21 anonim ***** válasza:
60%

Jaj, csak nem orvos vagy és azért sértődtél be ennyire?

Pedig igaza van, annak a válaszolónak, hogy egy orvos semmiben sem különbözik egy mérnöktől (gondolj bele, ha nem tanulna egy mérnök és úgy tervezne házat..), egy tudóstól (ide tényleg kell magyarázat?), vagy bármely más kőkemény tanulással járó szakmával rendelkező embertől.

És mint ahogy egy másik válaszoló rámutatott, az orvosok is hibáznak és a legtöbb emellé még bunkó is, mint az állat. Nekem is van nőgyógyászati problémám, egy orvos sem jött rá, ja az igaz, hogy nem is probáltak. Szedjek fogamzásgátlót. Hát ba..szki,ezt én is meg tudom mondani, akkor lehetek orvos én is, nem? Ahelyett, hogy laparoszkópos vizsgálatra küldött volna... Na de sebaj. Eljön az idő, amikor a robotok fognak műteni és nem lesz szükség bunkó orvosokra, csak receptet felírni lesznek jók, azt meg egy betanított majom is meg tudja csinálni. Na bumm. Akkor lehet siránkozni.

2019. ápr. 28. 14:55
 19/21 anonim ***** válasza:

"Leírhatod akárhányszor, akkor sem fogok vele egyetérteni. :)"

Engem aztán teljesen hidegen hagy, hogy mivel értesz egyet és mivel nem. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem fogok lemenni hídba, mert az orvos tanult 6 évet, amikor más is tanul ennyit.

2019. ápr. 29. 10:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy kinek milyen diplomája van, mérnök, orvos, közgazda, a diploma nem ad intelligenciát. Az születési adottság és neveltetés, műveltség eredménye.
2019. máj. 7. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!