Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom orvos és kezdem rosszul érezni magam mellette. Ti mit gondoltok erről?
én még tanulok fogorvosin, ő már végzett orvos.
Egyre gyakrabban van, hogy ideges a munkája miatt és rajtam vezeti le.
De mostmár úgy érzem én vagyok a hibás..
Pl felhívtam, hogy elmeséljem neki, hogy milyen rossz napom volt, direkt megkérdeztem, hogy ugye tud beszélni mert ha nem akkor nem zavarom. Azt mondta, mondjam. Erre azt mondja hogy ne zavarjam a hülyeségeimmel ő emberi életekért felel és miattam nem képes végezni a munkáját.
"Erre azt mondja hogy ne zavarjam a hülyeségeimmel ő emberi életekért felel és miattam nem képes végezni a munkáját."
Csak bunkó volt mert nem akarta végighallgatni a "nyavalygásodat" és próbálta arra fogni, hogy nem ér rá.
Ez aztán az őszinteség.
"#6 ja, csak egy tűzoltónak nem kell 6 éves kemény egyetemi képzést elvégeznie"
Itt most nem arról volt szó, hogy kinek mennyit kellett tanulnia, hanem, hogy életeket ment. De ha már idevesszük a tanulást is, nem fogok lemenni hídba 6 év tanulástól, ugyanis az orvosihoz semmi ész nem kell, csak seggelni kell tudni. Ha már itt tartunk, többre tartok egy mérnöki tudást (amihez ész is kell), de ez az én véleményem. Tanult 6 évet az orvosin, igen, és? Rengeteg más szakma van, ahol ugyanúgy tanulnak az emberek éveket keményen, ettől még nem kell nagyképűnek lenni. Továbbra sem értem, hogy egyes orvosoknak mire ilyen nagy a mellényük, amikor semmivel sem csinálnak különlegesebb dolgot, mint egy mérnök, ügyvéd, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!