Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtanál a párodnak ha megcsalna? Miért igen és miért nem?
a Csajnak való pofonnal nem csak poénkodtam elméletileg nevelő célzattal kaphat nemde?
amúgy nem feltétlen miattam...17/F
Attól függ. Ha csak egy alkalom, érzelmek nélkül, akkor meg tudnám bocsájtani. Persze csak ha ő mondaná el őszintén...
Ha viszont viszonya lenne valakivel huzamosabb ideig, többször megcsalna, érezne valamit más iránt, akkor egyértelműen nem. Viszont úgy gondolom, ha valakit megcsalnak, annak oka van. Lehet első este a fejéhez vágnék egy tányérkészletet, de ha lecsillapodtam elgondolkodnék, vajon miért is csalt meg?
A volt barátnőm azért szakított velem, mert nem tudtam vele bánni. Az előttem lévő barátjához ment vissza. Ő tudott vele bánni. A csajra néha rájött az ötperc. Ilyenkor igényelte, hogy elkapják a torkát és néha egy pofont adjanak neki. Saját bevallása szerint ilyenkor hamar megnyugodott mindig. Amikor velem volt akkor nem tudta ilyen gyorsan kiadni a dühét mert én soha nem bántottam. Szóval... Van aki igényli. Ettől függetlenül nem fogok lányokat megütni.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!