Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalt a párod, és szakítottatok, és mondjuk egy fél év múlva találkoztok, hogy megbánta és mégis téged szeret, megbocsájtanál neki?

Figyelt kérdés
Történt már valakivel ilyen?
2011. márc. 2. 16:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

én azt mondanám amit mondtam .. velem már volt ilyen..

sz*pj le 1 vagon négert

18/f

2011. márc. 2. 16:57
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

egyszer megcsalt, akkor megcsal többször is. nem mentem bele, mikor ilyen helyzetbe kerültem. nincs értelme, hogy mégegyszer megszívasson :(

15/l

2011. márc. 2. 16:58
 3/11 napietus ***** válasza:
nem történt, de nem kezdeném újra.
2011. márc. 2. 17:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ,hogy elõtte mennyi ideig voltatok együtt.Viszont,ha megbocsàjtasz neki,akkor tudd,hogy utàna nem lenne jó ha rosszabb hangulatodban felemlegeted neki,mert a megbocsàjtàs hallgatàssal is jàr.Te hogyan érzed meg tudsz neki bocsàjtani,mert mi irhatunk bàrmit.
2011. márc. 2. 17:04
 5/11 A kérdező kommentje:
4 és fél évig voltunk együtt. Első igazi szerelmei voltunk egymásnak. Együtt is laktunk 3 éve. Elment külföldre dolgozni és elhidegültünk egymástól. És összejött egy másikkal. De már rá egy hónapra felkeresett, hogy megbánta.
2011. márc. 2. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Sajnos a tàvkapcsolatokban elõfordulhat ilyesmi.Ha ugy érzed megéri neked,akkor hajrà fogadd vissza,de kikötésekkel.
2011. márc. 2. 17:20
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi
2011. márc. 2. 17:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Megbocsátanák neki de az első adandó alkalommal otthagynám ha egy másik csajjal összejöhetnék.
2011. márc. 2. 17:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem, soha az életben. A drogosok is mindig megígérik, hogy soha többet nem nyúlnak az anyaghoz, aztán mégis. Mindkét esetben az ember jóindulatát használják ki. Ha meg azt látja, hogy a tetteinek nincs következménye, semmi garancia nincs arra, hogy nem fogja újra megtenni. Amúgy meg nem tudnék többé ugyanúgy nézni rá, mint korábban, akármennyire is azt állítja, hogy megbánta. Azon is elgondolkoznék, hogy miért pont fél év után világosodott meg. Esetleg nem talált valaki mást magának és akkor jó leszek én is, vagy mást is megcsalt és rájöttek?
2011. márc. 3. 04:40
 10/11 A kérdező kommentje:
a fél év alatt folyamatosan tartottuk a kapcsolatot..
2011. márc. 3. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!