Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális dolog több mint 7 hónapnyi kapcsolat után?

Figyelt kérdés
A párom (barátom) több mint hét hónapnyi kapcsolat után a héten azon siránkozott, hogy miért volt rossz az első szexuális együttléte az exével, hiába is mondja, hogy ő már semmit sem jelent neki. Ahelyett hogy értékelné azt az intimitást, amit velem hoz létre, pedig állítólag "én vagyok élete szerelme". Ugye hogy ez nem normális?

2019. ápr. 23. 16:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Illetve persze, bizonyos mértékig lehet és kell is beszélni erről, de nem olyan részletekbe menően, hogy már majdnem a csaj bugyijának a színét is tudod. Akiben van egy kis tapintat is a másik iránt, akár férfi, akár nő, szerintem nem ilyen módon társalog erről.
2019. ápr. 23. 20:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Megbeszéni más kérdés, de ha valaki nekem 7 hónap után azért síránkozik, hogy az exével miért volt rossz az első szexuális együttléte az gáz.

Ha nekem van egy exem, akkor túlteszem magam rajta, pláne ha nem kell nem sírom vissza azt az időt.

Szerintem csinálj te is hasonlót, és nézd a reakcióját, mit vesz le belőle, és akkor tudod neki mondani, hogy ugye milyen sz.r. érzés?

2019. ápr. 23. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!