Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megbántott! Megint elfelejtette a névnapomat Tulreagalom?
Engem nőként sem érdekel az ilyen.
Sztm tulreagalod. Attól még szeret!
Túlreagálod.
Ha szeretnéd, hogy emlékezzen rá, akkor szólj neki pár nappal előtte. Vannak olyanok, akik ezt elfelejtik. Nem hinném, hogy direkt ki akar cseszni veled.
Soha nem tudtam ilyesmit megjegyezni. Nem is tartunk semmi ilyen ünnepnek nevezett dolgot.
Ennek ellenére, kapunk egymástól figyelmet, kedvességet, ajándékot, csak ép nem kötjük dátumhoz.
A tegnapi nap egy jó példa. Nézegettem egy füvet, ami igen drága. A párom észre vette és azt mondta, megkapod ajándékba.
Általában ezek az ünnepek a pasiknak nem annyira fontosak, nem is jegyzik meg. Ezt már nem egy pasitól hallottam. Oké, a Valentin napot szerintem lehetetlen nem megjegyezni, tekintve, hogy a csapból is ez folyik, de névnap, stb. megeshet.
Én is azt tudom ajánlani kompromisszumos megoldásnak, hogy 2-3 nappal előtte emlékeztesd (ne túl direktbe, valami jó apropóval), és aztán ezt az epizódot elfelejtve örülj a köszöntésnek.
Ha így sem köszönt fel, akkor el lehet gondolkodni, van-e értelme a kapcsolatodnak, ahol ennyire leszarják, neked mi a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!