Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szexel velem a férjem 3 hónapja, mit tegyek? 29N
Van egy 9 éves kislányunk.
Férjem kórházba volt, itthon katétereztem, mosdattam, a fogát mostam. Meggyógyult. Azóta 3 hónapja semmi szex. Szerintem ez is hozzájárulhat, hogy így már nem érzi férfinek magát mellettem.
Viszont úgy kezel, mintha kb a lánya lennék én is azóta. 15 év van köztünk.
Ha hoz a kislányunknak Kinder tojást, hoz nekem is... Ilyesmik.
Megkérdeztem, miért nem akar szexelni? Miért csak dolgozik otthon aztán utána tv-zik.
Azt mondta, hogy nincs kedve hozzá, nem érzi, hogy kéne neki.
Mondtam, miért nem megy el ezzel orvoshoz? Azt mondta neki így jó.
A másik oldalon 2 naponta emlegeti, hogy remèli nem szexelek mással...
Szerintetek mit kezdjek ezzel?
Bakker abba senki nem gondol bele hogy milyen megalázó lehetett neki hogy te katéterezed?? Egy ffinak ez kész lelki csapás.
Amúgy ápolónő vagy hogy te katéterezted vagy csak a zsákcserére gondolsz? Mert nem mindegy. Es siman lehet utána egügyi problémája.
Előbb óvatosan kene meghozni a vágyat, nem kerohanni
Ha csak egymásra pislogtok, akkor sose fogjátok tudni megoldani a problémát. Most még simán kezelhető, de ehhez tudni kell, hogy mi a baj és tenni kell ellene. Egyébként pedig vagy elfogadod, hogy ennyi volt, vagy el fogsz távolodni tőle és csak idő kérdése, hogy élj a lehetőséggel.
Vedd rá, hogy veled, vagy egy pszichológussal beszéljen!
Én azon mosolygok, hogy egy kamu kérdést mennyien bevesznek... és még törik is rajta a fejüket. :D :D :D
Légyszi, legközelebb azt is írd osa, hogy amatőr fitnesz bajnok vagy, tökéletes testtel, szétrobbanó szexualitással. Ha fokozni akarod, akkor panaszkodj, hogy már lassan rámászol valakire kínodban.
Miért jó kamu kérdésekkel fárasztani a közönséget?
Jobb ha tudod hogy az ápolónők is csak osztályvezetőtől származó írásos megbízással katéterezhetnek férfit.
Az otthoni katéterezésen gondolom zsákcserét értettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!