Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt majd kiderult, hogy megsem?
Simán érthető.
Kérj bocsánatot!
Mutasd meg neki is miről van szó, légy őszinte.
Szerintem is érthető.
Kérj bocsánatot és basszus tanulj meg az érzéseiden urakodni, mert fiatalabb koromban pont ilyen voltam és baromi kemény amikor - sokan - nem tanulnak meg magukon uralkodni. Téged “ment” meg csomó helyzetben, meglásd... most is látnád. De most egyet tehetsz, hogy elnézést kérsz, és máskor higgadtan deríted ki mi van, ne egóból, meg hogy “jaj ez nekem de fáj”... nyílván fáj :) de mindig ott a lehetőség, hogy mi van ha tévedsz?
Mit nem éretetek ezen??
Amúgy azért jobban utána kérne járni.Haverod adott egy kételkedési lehetőségét,de mivan ha valóban most történt? Milyen képek voltak? Azt már csak tudod,hogy néz ki a párod akkor és most.
Kamu felhasználó megvan még? Írd meg neki,hogy tudod,hogy kamuzik,dátumok sincsenek. Akkor ott majd kiderül mit reagál.
Először is.....
A barátnőd levelezéséhez csak olyan ember férhet hozzá aki vagy feltörte a fiókját vagy a levelezést vele folytatta.
Ha egy EX pasival levelezel aki vissza akarja szerezni akkor valószínűleg minden trükköt bevet, erre számíthatsz.
Mielőtt páros lábbal beleszállsz a párodba én először megmutattam volna neki a kamu profilt és hogy mit küldött és kíváncsi lettem volna a reakciójára, mert az nagyon beszédes tud lenni.
A helyedben bocsánatot kérnék a viselkedésed miatt, de megkérdezném a páromtól, hogy ki lehet a kamu profil mögött és hogy lehet a birtokában a személyes levelezése? Mivel állításod szerint 4-5 férfivel folytatott levelezését is elküldték neked, akkor vagy kiadta a telefonját a kezéből és valaki lementette vagy valaki feltörte a fiókját, amiből lehet még később kellemetlen szituáció.
41F
Még valami.....
Jó dolog a FB, de a messengeren is van "törlés" opció, az exeimmel folytatott pikáns levelezéseimet nem tárolom a telefonomon, mert ha a mostani párom meglátja leüvölti a fejemet. Ha "archiválom", akkor persze más a helyzet, de miért őrizgetném az exemmel folytatott beszélgetéseket még az évek múltával? Néhány közös fényképet még megértenék, de egy komplett levelezést?!!!
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!