Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből jöttek rá, hogy a párotok megcsalt?
Történt valami, amit nem tudom hová tegyek. Párom telójaban találtam egy pucér fotót róla, a következőn meg egy pasi csodálkozó tekintetét. Mindezt a törölt fájlok közt.
Kérlek benneteket, ne azt oldjuk, hogy miért kutakodom a párom telefonjában.
Törölt smsek közt találtam pikáns üzenetet.
Akkor még nem volt megcsalás. Később lett, elkezdtem szisztematikusan figyelni mindent, email, facebook, üzik, stb.
Meg is lett a dolog. Aztán válás. Lebukott a kicsike....
F36
Nemibeteg lett.
Figyeld a viselkedését, mert nagy az esély rá az elmondottak alapján.
Engem sosem zavarna ha a parom megnezne a telefonom.
De ha ot igen, vagy ideges lesz emiatt, az mindig gyanus (foleg ha elotte ez nem volt...)
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat.
Megerositettek benne, hogy valami tényleg nem gömbölyű.
Csak későn derült ki. Mikor az új pasiját nem vallotta be, hanem azt mondta, barátnőjével találkozik, eszembe jutott, hogy ha most hazudott, lehet, hogy akkor is hazudott, mikor azt mondta, hogy amikor egy ismerősénél aludt, akkor mégsem volt fáradt, hanem lefeküdtek? És akkor bevallotta. Már nem voltunk együtt, szakítottunk, de együtt lakunk, ezért utólag kiderült, beismerte. Kicsit haragudtam rá, de részint én is hibás voltam, másrészt már nem érdekelt, "szerencsére" volt/van egyéb gondom is az életben.
28F
Hirtelen nem jelentkezett be többet a gépén FB-ba (a monitor jól látható volt a nappaliban és néha én is használtam - mármint a sz.gépet). Mikor kérdeztem, miért nem, azt mondta, sokat nyaggatják a kollegák, írogatnak neki és idegesíti. Már ez szemet szúrhatott volna, mivel nem az a barátkozós típus aki folyton a haverokkal lóg... De a mi történetünkhöz az is hozzátartozik, hogy épp gyerekért küzdöttünk, én egy nagyon kemény hormonális kezelésben vettem részt és befelé figyeltem, próbáltam túlélni az iszonyat nehéz testi/lelki folyamatokat. Szóval annyiban hagytam, nem feszegettem.
Aztán mikor elém állt, hogy válni akar, az nagy pofonként ért, és elkezdtem 100%-osan csak rá figyelni. És úgy már egyértelmű volt. Mindenhová vitte magával a telefonját. Olyan képernyőzárat tett rá, amit nem tudtam feloldani. Ahhoz képest, hogy a "kéretlen üzenetek" elől menekült el a nem-jelentkezem-be-FB-ba-a-gépemen dologgal, állandóan a messengeren lógott és feltűnt, hogy akivel állandóan beszél, kiemelt háttérszínt kapott. Mikor rákérdeztem, még volt képe tagadni, hogy nem is az a nő, milyen háttérszín, beképzelem magamnak.
Lényeg a lényeg: elváltunk. Ő egyedül maradt, nekem új párom van. Kicsit sem sajnálom.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!