Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi szoktatok venni/adni/nyújtani a párotoknak születésnapja alkalmából? 25/f
:( Hát sajnálom. A barátnődről megvan a véleményem:S
Én a pasimnak vettem egy nyakláncot, egy fél szívvel, a másik fele az én láncomon van. :)
3éve vagyunk együtt. Pont a szülinapján jöttünk össze, szóval egybeesett az évfordulónk, a szülinapjával.:)
20/L
Mi sosem voltunk a nagy ajándékozás hívei, én pl egy pár ezüst fülbevalót kaptam a páromtól születésnapomra. Ez nem egy drága dolog, de mivel imádom a fülbevalókat, ezért majd kiugrottam a bőrömből. Ő egy kicsit szexibb fehérneműt kapott tőlem, ha érted hogy is értem :)
Mióta vagytok együtt? Amúgy jegyzi a fontosabb dátumokat vagy egyébként is feledékeny? Találkoztatok tegnap? Megemlítetted neki, hogy kicsit rosszul esett? Hány éves a barátnőd? 20/L
mi a baratommal nagyon szeretunk ajandekozni.
iden kaptam tole Oakley napszemcsit,rovidnadragot,pulicsit,polot,farmert,also nemuket egy uveg mozzart liklort szinhazjegyeket
este elmentunk etterembe es kiados sexXD>D
Kérdező testvére vagyok:
Bocsi hogy beleszólok de a kérdező nem volt teljesen őszinte.Ő munkanélküli segélyen van már hónapok óta és már a születésnapja előtt 1 hónappal megkapta az ajándékát egy távirányítós repülőt kért.És most egy 40 ezer ft-os telefonra fáj a foga.Csak mivel egy fizuból kell megélniük a párja nem tudta megvenni és így most a kérdező duzzog egy kicsit.És valakin le kell vezetni.
-Egy gyűrű, pl ezüst és bele glavíroztatsz pár szót. :)
-Vagy láttam egyik plaza-ban, hogy Ezüst szín vagy arany színű szív medált, és beleglavíroztak egy közös fotót.
kb 3,5 cm es, és 4000 ft össz vissz a medál és a glavíroztatás,és szépen látszotok rajta. :)
Vagy pohárra glavíroztatsz, vagy tükör hátuljára és ahogy bele néz látja az írást.:D
Imádom ezeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!