Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek, vagy adjak a barátnőmnek a 18. születésnapja alkalmából? Főleg hölgyek válaszait várom!
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 16:44
1/5 anonim válasza:
Parfüm
Virág
Torta
Valami ékszer(lehet bizsu is ha szereti)
Kedvenc zenei cd
2 mozijegy
vacsora meghívás
Happybox, Nici üzletekben sok jó dolog van:pl.: kispárna,pénztárca,szoba papucs meg ilyesmik és pihe puhák nagyon szépek.
Tulajdonképpen a lista végtelen. A pénztárcánk szabja a határokat. Ha megteheted akkor akár egy wellnes hétvége is lehet vagy valami szép városba kirándulni 1-2 napra.
3/5 anonim válasza:
bizsu ékszert ne adj neki ha csak nem valami elegáns nyakék stb. az ékszer egyébként tökéletes, ezüst vagy arany mindegy, csak szép legyen, te ismered és tudod hogy mi illik hozzá. 20L
4/5 anonim válasza:
18 szál vörös rózsát, a közepébe egy kis macival nyakába akasztva egy gyűrű. Szerintem ez nagyon szép ajándék =)
5/5 anonim válasza:
Az én barátom csinált nekem egy tortát (az egyetlen torta amit eltud készíteni :-)
Én speciel nem örülnék plüssmaciknak,szerintem gyerekes...de ez függ a barátnőd stílusától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!