Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek nemsokára születésnapja lesz, mit vegyek neki?
én is valami plüssre gondoltam...
de az minden lánynak bejön?:D
Igen, általában bejön a csajoknak!:)
Kukkants be 1 Happy Box-ba!:)
Hihi, én is 2 hónapja voltam még csak a Kedvesem barátnője, mikor születésnapja volt, pontosabban még nem volt egészen 2 hónap, és én is így voltam vele... Én megkérdeztem tőle, hogy milyen ajándékoknak örült élete során a legjobban (jó volt, mert épp karácsony volt, szóval aktuális volt :D puhatolózni)
Lehet, hogy átlátszó volt, de hát ki tudná nála jobban, hogy minek örülne? És azt mondta, hogy a hasznos dolgokat szereti... Én meg vettem neki egy 25 dbos DVDt, vagy mit. Mellé sütöttem egy sütit, meg hímeztem egy kis poháralátétet. :)
Na de hogy neked is adjak valami ötletet: óvatosan puhatolózz tőle. Pl mesélj el egy történetet egy ajándékkal kapcsolatban, vagy valahogy, és hozd szóba cselesen... Vagy figyeld, hogy miket mondogat, hogy mik tetszenek neki, vagy milyen dolgai vannak a szobájában...
De egy lány szerintem örülhet parfümnek, valami ruhának, zenének (pl egy eredeti CD szerintem nagyon jó ötlet, még akkor is, ha megvan esetleg számítógépen, vagy valahonnan másolva), ékszernek, plüssállatkának (szerintem annak még 30 éves korban is épp úgy lehet örülni, mint 3 évesen... :D), szépészeti kellékeknek (hajba, kiegészítők, vagy smink), az ötletek tárháza végtelen. :)
Vidd el vacsorázni egy kedves vendéglőbe, vagy főzz neki te, szervezz meglepetésprogramot, amiről nem is sejt semmit... :)
Hm, szeretném, ha valakinek lenne most születésnapja, egy csomó jó ötletem támadt. :)
Sok sikert! :)
22/L
köszi szépen az ötleteket!
én is gondoltam meglepi dolgokra de nehéz lenne kivitelezni mert úgy jött össze hogy vagy előre vagy csak utólag tudom felköszönteni:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!