Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MSN-en a munkatársának aki nő csak barátságból ír ilyet?
Sajnos én szinte ugyanezt a saját a szüleimen tapasztaltam meg, ahol kiderült, hogy apámnak szeretője van. Hónapokig tagadott, így amíg be nem ismerte mi ez a sok netezés, és kinek vett 20 ezerért ékszert (a számla a zsebében maradt, mosásnál anyu találta meg), nem aludtak egy ágyban... Végül kitálalt mindent! A mai napig nem döntött, pedig már lassan két éve az egésznek. Egyre rosszabb a szüleim között a helyzet, ugyanakkor 1000%-ig biztos vagyok, hogy soha nem választaná azt a nőt, egyszerűen csak most baromira nyeregben érzi magát. Én már nem tudok rá úgy felnézni, ahogy azelőtt, pedig nagyon apás voltam régen! Kifordul a belem, ha a kis külön életére gondolok! Anyu közölte, hogy akkor maradhat itthon, ha a laptop-ját be sem kapcsolja, így sms-t írogat titokban, ez sem jobb, de legalább hozzá lehet szólni!
Talán neked is lépned kéne valamelyik irányba... pakold ki az ágyneműjét a kanapéra, és mond el neki, hogy addig nem kell visszajönnie a hálóba, amíg el nem mondja miért fontosabb ez a nő, mint a családja... Teljesen jogos a félelmed, szerintem egyik nő sem tűrné ezt el! Próbálj jobban odafigyelni a jelekre, ha én jobban belegondolok így "gyerekként" is rengeteg jele volt mindennek, kezdve onnan, hogy egyszer váratlanul meg akartam lepni aput egy vidéki munkáján, mivel úgy is éppen arra jártam, ő pedig teljesen kikelt magából, hogy mit képzelek magamról, hogy nem szóltam oda előtte... Még vicceltem is azzal, hogy "mivan valami nőt akarsz felhozni?" Ezek szerint nem volt olyan poénos... Fura mód minden este 7-ig vagy 9-ig dolgozik, ha vidéken van, mi naivan ezt is elhittük!
Próbálj minden apróságra, késésre sokkal jobban figyelni, és igen is szorítsd valahogy sarokba, ne tűrd szó nélkül, hogy megaláz!!
Nem ártana, ha helyrejönne. Már kezdek belefáradni ebbe...
Már egy fél éve csak hazudgál mindenbe. A csajt kb 1 honapja ismeri, azota rosszab a helyzet.Mondtam neki hogy menjen ha akar, de akkor megint védekezett, és jött a támadás, hogy én vagyok a hibás, mert nem bízok benne. De amikor hetente ujabb, és ujabb hazugságokra derül fény, nem tudom hogy bízzak meg benne.
Kaptam most jó tanácsokat, és megprobálom összeszedni magam. Csak lessz valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!