Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm aggódott hogy anyám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm aggódott hogy anyám kiszemel nekem egy gazdag nőt feleségnek, én meg csak annyit reagáltam: " - Bár úgy lenne". Most csönd van. Valami rosszat mondtam? Elrontottam valamit?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 16:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
50%

Pfff ezt valami idióta normie nő írta ki.

Teljesen egyértelmű, hogy troll kérdés.

Eleve parasztnak állítja be magát, normális kérdező tenne ilyet? Nope.

A kérdésre nyilvánvaló a válasz, MÉGIS megkérdezi, hogy "Valami rosszat mondtam? Elrontottam valamit?", amikor nagyon is jól tudja.

Egyre több az ilyen phos kérdés gyk-n, csak tudnám miért jó ez..

Lejáratni mindkét nemet?

Jó sok szabadideje lehet az ilyen életteleneknek. Az ilyeneket halljátok.. tűzbe kéne dobni vagy nem tudom.

Nade, kérdező, takarodj vissza a konyhába a palidnak kaját csinálni és ne itt untass az ilyen bs kérdéseiddel, mert k.b.szottul uncsi.

2019. ápr. 16. 11:15
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem szántok, nem aratok. Miért mondod, hogy paraszt vagyok? Utalást sem tettem rá.
2019. ápr. 16. 11:17
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha 24 órán belül nem hagyod el az országot, IP-cím alapján megkereslek és levadádszlak, te kamus konyhaszökevény.
2019. ápr. 16. 12:35
 24/26 A kérdező kommentje:
Az bűncselekmény. És mész a sittre. Szám lesz neved, és ott majd elmagyarázzák neked a nehézfiúk, hogy mi a helyzet. Ha megírod mi a számod, küldök vazelint.
2019. ápr. 16. 13:04
 25/26 anonim ***** válasza:

Fuuu de viccesnek gondolja magát egy gyk-s troll, iszonyat szánalmas vagy.

Amúgy meg: egyébként is egy keci paraszt lennél, ha a kérdésbent történtekre kellene válaszolnom.

De momentán kamusként is ugyanaz vagy, nincs miről beszélni.

2019. ápr. 16. 21:11
 26/26 A kérdező kommentje:
itt csak te kamuzol
2019. ápr. 16. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!