Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok vagyok a páromnak?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt a párommal, az első másfél hónapban folyton ölelgetett, szeretgetett, összebújva aludtunk, amit szeretett, azt mondta a legjobb érzés számára engem átölelni, mostmár sok neki az ölelésem, ha ő akar, akkor megölelhet, ha nem akar, egyszerűen nem ölelhetem meg. Nem alszunk összebújva, akkor sem, ha nem tudok aludni és megkérem, hogy csak most az egyszer, a válasza nem, és alszik tovább. Az előbb meg olyan durván rám förmedt a semmiért, hogy nekem itt most eltörött a mécses. Azt mondja szeret, de nem érzem már úgy, mint az elején.

Nem tudom mit tegyek.

2019. ápr. 13. 19:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%

1. Lépés: beszéld Meg vele, hogy mi a good és hajland I e kompromisszumra.

2. Szakíts vele ha nem.

2019. ápr. 13. 19:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem hajlandó, már beszéltünk.
2019. ápr. 13. 19:11
 3/12 A kérdező kommentje:
Mellesleg hiába kérem egyáltalán nem csókolózunk, pedig nekem annyira hiányzik, de neki nincs igénye rá, így nincs csók.
2019. ápr. 13. 19:13
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Csak tőle tudod meg. De látszólag van valami, amit nem is akar elmondani és le is szar.
2019. ápr. 13. 19:14
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem szeret már.
2019. ápr. 13. 19:15
 6/12 anonim ***** válasza:
63%

Ez a kapcsolat csütörtököt mondott. Lépj ki belőle.

F.

2019. ápr. 13. 20:11
 7/12 anonim ***** válasza:
21%
Először beszéld meg vele, mert lehet, hogy valami miatt stresszel és ezért ingerült, bár ez kevésbé valószínű. Főleg, hogy az elején nem ilyen volt, neked sem éri meg ez így igazán. Más örülne, ha megölelnék, keress olyat, aki értékeli.
2019. ápr. 14. 00:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Stresszel a munkája miatt, de ez így akkor se normális dolog. Azt hiszem ennek így már nincs értelme.
2019. ápr. 14. 07:17
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Mindenképp kellene egy kimerítő, ingerültségmentes beszélgetés.

Állásváltoztatás megoldhatatlan?

2019. ápr. 14. 09:27
 10/12 A kérdező kommentje:

Nagyon makacs és önfejű, az igazából nem enged, akkor sem, ha nem neki van igaza.

Átmeneti egyelőre a munkahelyi problémája, pár hónap még..

2019. ápr. 14. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!