Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok de nem a férjembe. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Mást szeretek, elfolytom, elnyomom amennyire csak birom, de ujra es ujra elöjön. Nem tudok mit tenni ellene, hiába probálok felejteni , nem tudok. 4 éve lassan hogy ez igy van. Nem történt megcsalás, semmi a másikkal, csak chatalés a neten. Régi szerelem ez, 20 evvel ezelött találkoztunk, szerelmesek lettünk, imádtuk egymást 4 évig tartott, de vége lett. Békében váltunk el! Nagyon nehéz ez, fájdalmas...

2019. ápr. 10. 20:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Ha másba vagy szerelmes és tulajdonképpen mindig is így volt akkor semmi értelme együtt maradnod a férjeddel. Az együtt töltött időn kívül semmi nem köt hozzá, az meg semmit nem ér, attól nem leszel boldog és a kapcsolat sem lesz értékesebb. Ha te úgy érzed el akarsz válni, akkor teljesen mindegy, hogy van-e másik férfi a képben. El kell válni és kész.
2019. ápr. 10. 22:14
 12/14 anonim ***** válasza:

"Ha 4 éve ez van akkor mond el neki, joga van hozzá,"

Jaj, ezt úgy bírom. 1-es, és mi a bánatért mondja el? Azért hogy a saját lelkiismeretén könnyítsen? Nem baj, ha közben összetöri a férje szívét? Ez egy baromság.

2019. ápr. 11. 11:35
 13/14 anonim ***** válasza:
gyengeség ez semmi más. Fordulj az életed felé. De lehet neked ez az életed. Akkor sajnállak.
2019. ápr. 11. 20:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Én nem gyötörném magam, és válnék.

Én többre becsülöm magam, minthogy fájdalmat okozzak saját magamnak.

Szóval szerintem csak úgy fogsz tudni megnyugodni, ha 1, mindenképpen elválsz;

2, vagy sikerül újra összejönni a másik illetővel, vagy nem , de nem lesz ott a leszíjazás, hogy nem repülhetsz rá bárkire, mert ott a férjed.

Ha a mostani szerelmednek sincs párkapcsolata, adhatnál magatoknak mégegy esélyt, de ha van is neki, lehet, hogy ő is ugyanígy érez irántad.

2019. ápr. 11. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!