Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogy mükődik ha a párotok ellenkező nemű ismerősével találkozik?
Szokott nektek szólni? Nem zavar titeket?
Mennyit találkozik velük?
Ugyanúgy zajlik, mint amikor én nőként összefutok pasi haverral. Rendszeresen van megbeszélt talàlkozàs, ilyenkor egyszerűen csak elmondom. Volt viszont olyan is, hogy tök véletlen futottunk össze a metróban. Akkor pàr percet beszéltünk csak aztàn ment mindenki a dolgàra. Ezt utólag meséltem el.
Normàlis kapcsolatban nincs ebből semmi hiszti.
Szól, hogy nézd megyek találkozni xy-nal holnap délután. Én meg mondom hogy oké és végezzük tovább a dolgunkat. A lány egyébként leszbikus, de ha nem lenne az akkor sem bántana ha találkoznak, csak előtte mejek el velük én is legalább egyszer, hogy lássam ki is ő.
Ha én találkozom egy barátommal szintén ez a helyzet. Párom nagyon féltékeny tipusnak állította be magát mikor megismerkedtünk és minap rákérdeztem hova is tűnt a féltékenykedés? Azt mondta látszik rajtam az, hogy szikráját sem mutatom annak, hogy más iránt éreznék bármit is és ő általam teljes mértékben szeretve érzi magát. Biztonságban.
És szerintem más kapcsolatokban is ez lehet a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!