Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogy mükődik ha a párotok ellenkező nemű ismerősével találkozik?
Szokott nektek szólni? Nem zavar titeket?
Mennyit találkozik velük?
Ha egy nőről lenne szó, akkor már menne a részéről a hiszti, hogy ha szóvá tennék, hogy ők találkozni akarnak a fiú barátaikkal. Nekik alanyi jogon jár.
Fordítva sincs elnézve sokszor, mert akkor is csak megy a hiszti.
Pontosan ugyanúgy, mint amikor a férfi barátaival találkozik. Én nem teszek különbséget barátok között a nemük alapján és ő sem, mert nem a nemiszervet látjuk másokban, hanem magát az embert. Szól, hogy programja akadt, általában elhív, hogy van-e kedvem menni, vagy épp nem hív el mert tudja, hogy nem érdekel az ilyesmi program vagy épp nem érek rá, aztán elmegy és jól érzi magát, majd hazajön és elmeséli. Havonta 2-3 alkalommal szokott összefutni a barátaival, meg minden héten egyszer munka után beülnek 3-4 órára a kollégáival (nőkkel és férfiakkal egyaránt) meginni valamit és beszélgetni.
Nem zavar, miért zavarna? Nekem is vannak féfi barátaim, nem vagyok féltékeny ember, abszolút megbízom benne. Ha nem bíznék benne, nem lennénk együtt. Kifejezetten örülök annak, hogy nélkülem is képes jól érezni magát.
S mi van akkor ha elöszőr nem mondta el neked,mert hogy kiakadtál volna.
Másodszor pedig utolag tudtad meg,s ugy kellett kiszedni belőle?
Fél éve vagyok a párommal,de nem tudtam eddig arról hogy vannak neki nő barátai.
Nálunk nincs ilyen, baráti kör van, ami nagyrészt közös, általában együtt megyünk, de nem mindig.
Kettesben egyikünk sem randizgat másokkal.
Nem mindig szól, van amikor egyszerűen nincs értelme. Mondjuk munkából hazafelé jövet összefut egy ismerősével, beülnek egy kávéra, arról a fél óráról minek tudósítson? Van, hogy ezt is megemlíti mikor hazaér, de nem mindig. Ha tervezettebb a dolog akkor nyilván szól. De nem azért, hogy elengedem-e, vagy zavar-e, hanem mert ezt így illik. Nyilván ha megyek valahova akkor megkérdezem a párom, hogy tervezett-e valamit, vagy minimum szólok, hogy később érek haza stb.
Zavarni soha nem zavart. Ugyan olyan ez, mintha férfi ismerősével találkozna. Nekem is vannak tök jó férfi barátaim meg kollégáim, én is ugyan úgy eljárkálok velük néha.
Egyébként maximálisan megértem, hogyha igazi hisztérika vagy akkor nem szól róla. Én sem szólnék a páromnak, ha tudom, hogy úgy is kiakad tök feleslegesen. Ne legyen már abból botrány, hogy megiszok egy kávét vagy egy sört valakivel nemtől függetlenül. Aki ennyire nem bízik bennem azzal nem lennék együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!