Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
173 cm vagyok, a srác akibe szerelmes vagyok 177.4cm a különbség közöttünk, szinte nem is látszik. Zavar. Mit tegyek? Hogy tudom ezt megszokni?
Figyelt kérdés
Nemrég ismerkedtünk meg, mindketten oda vagyunk a másikért, számomra ő lenne a tökéletes, egyedül a magassága zavar. Én magas nőnek számítok, mindig 180 feletti barátaim voltak és mindig ez volt nálam az első szempont, hogy tőlem magasabb legyen. Most viszont annyira tokeletes minden, hogy próbálom ezt elfogadni, de valamiért nem megy. KB akkora mint én, talán még magasabbnak is érzem magamat, tényleg kellemetlen. Eddig ilyen problémám nem volt, sose tudtam elkepzelni ezt a szituációt. 33 éves, nőni nem fog én 27. N2019. ápr. 8. 18:26
31/31 anonim válasza:
Nekem is volt egy nálam pár centivel magasabb pasim, de szerintem csak a feje volt nagyobb, szóval kb egyformák voltunk.
Megmondom őszintén engem is zavart, ezt így utólag látom be, nem éreztem magam jól mellette. Mintha tesók lennénk. Mindig gyámolítást váltott ki belőlem. A mostani párom sem hűde magas, de magasabb nálam. Vele ezt nem érzem.
Sajnálom, valaki elntudja fogadni, van aki nem.
Annyira nem szégyellem, mert vele voltam ennek ellenére, csak utólag belátom, hogy zavart.
Más meg velem nem jön össze, mert nagy seggem van, szal mindenkinek van valami kettyenése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!