Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
173 cm vagyok, a srác akibe szerelmes vagyok 177.4cm a különbség közöttünk, szinte nem is látszik. Zavar. Mit tegyek? Hogy tudom ezt megszokni?
Figyelt kérdés
Nemrég ismerkedtünk meg, mindketten oda vagyunk a másikért, számomra ő lenne a tökéletes, egyedül a magassága zavar. Én magas nőnek számítok, mindig 180 feletti barátaim voltak és mindig ez volt nálam az első szempont, hogy tőlem magasabb legyen. Most viszont annyira tokeletes minden, hogy próbálom ezt elfogadni, de valamiért nem megy. KB akkora mint én, talán még magasabbnak is érzem magamat, tényleg kellemetlen. Eddig ilyen problémám nem volt, sose tudtam elkepzelni ezt a szituációt. 33 éves, nőni nem fog én 27. N2019. ápr. 8. 18:26
11/31 Fruzs33 válasza:
Most komolyan a magasság zavar?!
Tiszta szégyen!
12/31 A kérdező kommentje:
Hogyne zavarna! Amikor mindig olyan társam volt aki magasabb volt. Jó az ha nőnek érzed magad mellette 100%ban nem csak 90ben.szerintem aki azt írja hogy nem zavarna öt, az meg nem volt hasonló szituációban..
2019. ápr. 8. 18:59
14/31 anonim válasza:
És te tényleg ettől érzed magad nőnek, ha a párod jóval magasabb? :D
Ez kezd viccessé válni :D
15/31 anonim válasza:
Jó, segítek!
Hagyd el!
Szívesen, szia!
16/31 anonim válasza:
#12 ismétlem, keress hozzád hasonló gondolkodású, nálad 10 centivel magasabb pasit.
17/31 A kérdező kommentje:
Úristen hova kerültem, na és ilyen kommentelok vannak.. Csoda h itt tartunk ahol tartunk...
2019. ápr. 8. 19:10
18/31 anonim válasza:
Azért hisszük vagyis inkább reméljük kamunak, mert bizunk brnne hogy ennyire felszínes ember nincs.. 4 centi.. Jézus... Lényegében baromi szerencsés nő vagy, mert nem tapasztaltad meg, hogy a magasság az egy hangyapotsnyi hiba csak egy kapcsolatban... Persze ha te emiatt nem érzed eléggé nőnek magad,mondhatunk mi barmit... Viszont irigyellek kérdező, volt 190es barátom, és a legkevésbé vele éreztem biztonságban, nőnek, ertekes embernek magam. A jelenlegi párom 5 cmel alacsonyabb tőlem, és róla tudom leginkább , hogy nem kell mellette tartanom semmitől... kinek mi ad biztonsagot..
19/31 anonim válasza:
Na ja, de az meg lehet őt zavarja el, mert 2,5 kilogrammal eltér attól a súlytól ami neki bejönne vagy ilyesmi. Mármint, ha feltételezzük, hogy tényleg felszínes lesz a férfi is.
20/31 anonim válasza:
166 cm vagyok, volt párom 164 cm volt. Férfihoz képest alacsony. Mégsem tekintettem rá kevésbé férfiként, az én nőiségem sem sérült mellette. Szerintem az, aki ilyenen képes problémázni felszínes és nem szerelmes. Ha rózsaszín köd lenne a szemed előtt nem nyavalyognál ilyen hülyeségen, mint hatalmas problémán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!